Както знаете, тази есен CD Projekt RED ще публикува първото

...
Както знаете, тази есен CD Projekt RED ще публикува първото
Коментари Харесай

Видео към Cyberpunk 2077 представя геймплей от Phantom Liberty

Както знаете, тази есен CD Projekt RED ще разгласява първото и само независимо допълнение към Cyberpunk 2077 – Phantom Liberty. Хора от полското студио бяха посетители на Gamescom 2023 в Кьолн, където показаха и най-новото видео към Phantom Liberty, което може да видите нагоре.

Както помните, играта имаше един ужасяващ старт, освен поради несъвършеното си техническо положение, в което се появи за всички платформи, само че и за изчезнали доста от обещаните преди премиерата на Cyberpunk 2077 характерности. От тогава обаче изтече доста вода и разработчикът прави всичко допустимо да създадат „ Cyberpunk велика още веднъж “. И гледайки филмовият откъс от Gamescom 2023, това може би ще се сбъдне. Освен прибавянето на нови оръжия, транспортни средства и киберуеър, студиото преобразява основни системи в играта, преработва се напълно полицейската система, прибавя се чакания от доста хора пердах от и с транспортни средства. Но това не е всичко.

По-рано ви разказахме, че с Phantom Liberty, CDPR обновяват играта изцяло и наподобява, че очакванията на мнозина, че Cyberpunk 2077 ще последва щастливата орис на No Man’s Sky, която сходно на киберпънк приключението имаше един ужасяващ старт с голям брой изчезнали характерности, които Шон Мъри и компания обещаваха преди играта да се появи. В изявление за VGC, креативният шеф Павел Саско куест дизайнерът Деспойна Анетаки обявиха, че всички основни системи в Cyberpunk са пренаправени или обновени по един важен метод.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty излиза на 26.09.2023.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР