Както знаете, има благоприятни и неблагоприятни дни за разкрасителни процедури,

...
Както знаете, има благоприятни и неблагоприятни дни за разкрасителни процедури,
Коментари Харесай

Кои са най-добрите дни за подстригване и боядисване на косата през юни

Както знаете, има удобни и неподходящи дни за разкрасителни процедури, защото етапите на луната и лунните дни са от огромно значение за нашето тяло.

На 2 юни ретроградният Меркурий най-сетне се обърна - в продължение на съвсем три седмици тази планета се движеше в противоположна посока и забави доста процеси, в това число тези, свързани с промишлеността за хубост. През интервала на назадничав Меркурий астролозите не предлагат да се вършат разкрасителни процедури, свързани с радикална смяна в облика.

Тъй като след 2 юни въздействието на тази планета последователно понижава, най-сетне можете да се приведете в ред.

Следващата седмица на юни - от шестия до дванадесетия ден - етапа на възходящата луна. Това е най-хубавото време за подкастряне. Можете умерено да се обадите на фризьора си и да изберете всеки комфортен за вас ден.

Най-успешното време, съгласно астролозите, с цел да си уговорите среща с занаятчия за грижа за косата, е 6 юни, 7 юни, 8 юни (до 17:20 ч).

Също положителни дни за подкастряне и боядисване на косата са 9 юни, 10 юни, 11 юни и 12 юни.

След 13 юни е по-добре да не подстригвате косата си на намаляваща луна. Това време се смята за най-успешното за медицински процедури.

14 юни ще бъде най-неблагоприятният интервал за грижа за косата, защото на този ден има пълнолуние. Астролозите не предлагат да се подстригвате в подобен ден, единствено в случай че не планирате коренно да измененията имиджа си.

Следващата седмица също ще бъде уместно време за маникюр. Но е по-добре да не се записвате за разчистване на лицето от 6 до 12 юни.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР