Както всяко друго голямо наградно събитие тази година, броят на

...
Както всяко друго голямо наградно събитие тази година, броят на
Коментари Харесай

Само презентаторите и номинираните с лично присъствие на наградите „Оскар“

Както всяко друго огромно наградно събитие тази година, броят на хората, присъстващи на, е стеснен в разгара на пандемията, която не демонстрира признаци на мъртвило.
Според последните промени, оповестени от, единствено презентаторите и номинираните плюс един човек като компаньон ще могат да участват персонално на 93-те награди на Академията, заяви THR.com.
 Филмите на Оскарите с нови стандарти, свързани с пола и цвета на кожата Филмите на Оскарите с нови стандарти, свързани с пола и цвета на кожата
Академията за кинематографично изкуство и просвета вкара нови стандарти, свързани с многообразието, които кинорежисьорите би трябвало да спазя...
Медията цитира президента на Академията за кино изкуства и науки, който изясни какъв брой друго ще бъде събитието. В писмо до близо 10 000 членове на Американската кино академия удостовери, че единствено презентаторите и номинираните плюс един компаньон ще участват персонално на церемонията на 25 април.
„ Въпреки че се надявахме пандемията да остане зад тила ни до април, това наподобява не е доста евентуално. Здравето и сигурността на членовете на Академията и номинираните за награди е главната ни грижа, тъй че би трябвало да вземем нужните решения за предстоящото събитие “, декларира в Рубин писмото.
По-рано към този момент беше оповестено, че 93-те награди " Оскар " ще се състоят на две местоположения - от нормалната им в " Долби Тиътър “ и от историческата " Юниън Стейшън " в центъра на Лос Анджелис.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР