Както всяка година, списание People избират най-сексапилният мъж за годината.

...
Както всяка година, списание People избират най-сексапилният мъж за годината.
Коментари Харесай

Джон Леджънд, People и най-сексапилният мъж за 2019 г.

Както всяка година, списание People избират най-сексапилният мъж за годината. Традицията се съблюдава от 34 години насам и досега с купата са се очиквали доста известни и секси мъже. Като стартираме с първия избор на Мел Гибсън през 1985 година и минем през Том Круз, Брад Пит, Киану Рийвс, Бен Афлек, Джони Деп, Хю Джакман, Джуд Лоу и доста други.

Изборът на списанието за 2019 година е... Джон Леджънд.

Новата купа на многократния лауреат на Грами беше оповестена в шоуто " Гласът " от артиста Блейк Шелтън, който беше определен от списание People за най-сексапилния мъж за 2017 година

В изявление за списанието (излиза този петък, 15 ноември) Джон Леджънд показа, че усеща прочут напън и терзание, защото миналогодишният притежател на влиятелната купа е Идрис Елба.

" Толкова съм разчувствуван от това самопризнание, само че в това време и изплашен ", признава Джон Леджънд, като шеговито добавя, че не е по никакъв начин почтено и в негов интерес. Както добре знаем, Идрис Елба взе участие в едни от най-хубавите модерни екшъни и си е построил името на мощен юначага. Може да се каже, че подложен до Идрис Елба, Джон Леджънд е като малко момче.

Но това няма никакво значение, тъй като признанието си е самопризнание, и тази година най-сексапилен мъж в света е точно Джон Леджънд. Можем единствено да завиждаме на брачната половинка ми Криси Тейгън, която не пропусна да се похвали в Instagram, като качи фотография на корицата на списанието.

За своите 40 години Джон Леджънд е построил забележителна музикална кариера. Изпълнителят може да се похвали с цели 10 награди Грами, както и с един Оскар, едно отличие Тони и една премия Еми. А в този момент и това. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР