Както всички вече добре знаем, няма по-надежден партньор на човешкия

...
Както всички вече добре знаем, няма по-надежден партньор на човешкия
Коментари Харесай

Създадоха млечни продукти, които пазят организма от вредни бактерии

Както всички към този момент добре знаем, няма по-надежден сътрудник на човешкия организъм от пробиотиците
По една или друга причина всеки от нас най-малко един път месечно купува пробиотични артикули, с цел да усъвършенства функционалностите на своя организъм. Редица медицински изследвания удостоверяват, че, забавя стареенето, подтиква имунната ни система, благоприятства понижаването на „ неприятния “ холестерол и подкрепя сърдечната ни система.  

Водени от своята задача, Ел Би Булгарикум има своя особено създадена пробиотична серия от артикули под марката Proway. Благодарение на богатата си сбирка от над 1000 разнообразни микроорганизми с потребни за организма свойства, компанията годишно селектира и тества своите варианти, тъй че да предложи на клиентите многообразие от пробиотични артикули.

Част от изгодите на серия Proway са свързани с удобното въздействие при чревни разстройства, при съществуване на лактозна нетърпимост, хиполимидимичен резултат, усилване на имунните сили на организма след банкет на антибиотици или чревни инфекции, антиоксидантен резултат.

За улеснение на своите клиенти, в Proway са включени разнообразни форми на банкет от потребни микроорганизми – хранителна добавка под форма на капсули – LB Lact, лиофилизиран артикул, подобаващ за директна консумация или като добавка към кисело мляко LB Vit, функционална храна за спортисти LB Active и най-новото попълнение в сбирката от потребни артикули – ПРОБИОТИК кисело мляко Ел Би Булгарикум с патентован вариант Lactobacillus plantarum с потвърден антиоксидантен и имуностимулиращ резултат.   

Всички артикули от серия Proway на Ел Би Булгарикум са подобаващи за всекидневен и нескончаем банкет от цялото семейство.

Специалната ни потребна селекция се предлага във фирмените ни магазини в София и Видин, както и в част от огромните вериги в страната.

Повече информация, може да откриете на нашия уебсайт
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР