Както виждате, на мен президентът е обърнал специално внимание. Не

...
Както виждате, на мен президентът е обърнал специално внимание. Не
Коментари Харесай

КапиталНО

" Както виждате, на мен президентът е обърнал особено внимание. Не знам с какво съм заслужила цялото държавно управление да бъде наречено " Анти Нинова ".. Аз особено съм удостоена с тази чест да бъда заменена от човек, който съм уволнила. Можеше президентът да прояви повече въображение, да назначи да вземем за пример господин Михайлов от " Кинтекс ", против него най-малко има две каузи, против господин Стоянов има единствено инспекция. "
водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти
" Повторената позиция, че доставка на оръжие за Украйна ще значи " замесване във война ". По неговата логичност половин Европейски Съюз е " замесен във войната ". Въпреки изказванията на всички специалисти Радев натърти на " липса на газ за зимата "... Ако Радев има взаимозависимост към някого на изток от Европейски Съюз, да си каже. А не по този начин да се мъчи, като приказва пропутински опорки. "
PR експертът Любомир Аламанов, представен от Дневник.бг
" В момента, в който войната спре, европейците ще изгубят интерес към периферията. Възстановяването не основава герои и не провокира мощни страсти. Пет от 27-те страни на Европейски Съюз към момента не признават независимостта на Косово. "
политологът Иван Кръстев във " Файненшъл таймс "
" Не съм доста прелестен за началник, даже за чистачките. Много съм тегав. Не желая никой да ме обича, всички ме ненавиждат. Като дойдат резултатите, след това се обичаме доста. В България, в случай че не се ръководи с твърда ръка, мъчно се реализира резултат. Не приказвам да си деспот, а да искаш да става както би трябвало. В нашата реалност сме царе на имитацията. Старая се да ги заобикалям. "
Реклама
треньорът на " Левски " Станимир Стоилов в предаването " На фокус " по Нова телевизи я
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР