Както вече ФАКТИ съобщи, президентът Румен Радев наложи частично вето

...
Както вече ФАКТИ съобщи, президентът Румен Радев наложи частично вето
Коментари Харесай

Радев: Гладът ще надделее над страха с разрушителни последствия

Както към този момент ФАКТИ заяви, президентът Румен Радев наложи отчасти несъгласие върху новия Закон за изключителното състояние , връщайки го за преразглеждане в Народното събрание. Държавният глава подчертава върху потребността от това държавното управление наложително да преразгледа своята политика по отношение на най-пострадалите и засегнатите. Радев е уверен, че в актуалната здравна, обществена и икономическа рецесия " гладът ще надделее над страха и има риск следствията да бъдат разрушителни ".

" Кризата изисква сливане на напъните на институциите и обществото. Кредитът на доверие, който ръководещите получиха, би трябвало да се употребява рационално, а не да е въведения към безотговорно практикуване на властта. Липсата на фрагменти, съоръжение и потенциал в здравната ни система и дефицити при организацията се компенсират с извънредно рестриктивни ограничения, които ускоряват напрежението ", съобщи президентът.

" Законът нападна последните останки от свободата на словото. Няма формулировка за погрешна информация, само че по тази причина пък българите ги грозят тежки санкции и затвор. Още нещо значимо - това ограничаване остава и след приключване на изключителното състояние ", обоснова дейностите си президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР