Както Varna24.bg съобщи, зала Младост на ДКС ще бъде превърната

...
Както Varna24.bg съобщи, зала Младост на ДКС ще бъде превърната
Коментари Харесай

Показаха как изглежда зала Младост на ДКС във Варна като полева болница

 Както Varna24.bg заяви, зала " Младост " на ДКС ще бъде превърната в полева болница, като на този стадий това се прави с образователна и превантивна цел. 

Ето какво оповестиха от пресцентъра на Военноморски сили във Варна във връзка със стартиралото към този момент обучение: 

На 24, 25 и 26 март 2020 година по инструкции на заместник-началника на защитата Военноморските сили на Република България вземат участие в трансформирането на Двореца на културата и спорта ЕАД – Варна в постройка за болнично наблюдаване на забележителен брой хора.

Целта на тренировката е координиране на дейностите на институциите: министерство на защитата, министерството на младежта и спорта, министерство на опазването на здравето, държавна организация " Държавен запас и военновременни ресурси " и регионална администрация на Варна по ограничение на разпространяването на ковид " COVID-19 ".

От страна на Военноморски сили вземат присъединяване общо 91 военнослужещи и следната автомобилна техника: товарни коли – 3 броя ЗИЛ 130, 2 броя ЗИЛ 131 и 2 броя микробуси.

От държавна организация " Държавен запас и военновременни ресурси " от градовете Търговище и Силистра са предоставени 300 кревати със цялостното им съоръжение: дюшеци, чаршафи, възглавници, одеала, шкафчета и 300 комплекта хавлии и пижами.

Оборудването е превозено и съединено от военнослужещи от флота.

В постройката са обособени и пространства за медицинските екипи, регистратура и места за прегледи на жителите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР