Както в облеклото, грима и прическите, така и в интериора

...
Както в облеклото, грима и прическите, така и в интериора
Коментари Харесай

8 големи тенденции в интериора през 2020 г.

Както в облеклото, грима и прическите, по този начин и в интериора съществуват трендове, които не е наложително да следваме, само че от време на време са извънредно практични и ни дават тенденция накъде да погледнем, в случай че ни следва обзавеждане на нов дом или ободряване на остарял. Кои основни детайли, цветове и стилове ще бъдат настоящи през 2020 година – вижте какво споделят по въпроса интериорните дизайнери.

Мебели и фон по поръчка

Мебелите, обзавеждането и декорът по поръчка се трансформират в една огромна наклонност, която е на път да бъде приветствана като нещо огромно през 2020 година. Основната причина за това е, че този тип обзавеждане стартира да става все по-достъпно даже и за хората, които до този миг не са си представяли, че ще могат да си разрешат сходен разкош. Идеята за нещо, което е основано особено за някого и по метод, който да оползотвори всяко кътче в дома, се харесва на всеки, а в комбиниране с наличната цена, е тренд, който си заслужава всяка хвалба.

Кухня в меки, пастелни тонове

Кухните в бяло са класика, която през последните години доби голяма известност поради опцията за игра с цветовете с останалия фон в това значимо и функционално помещение в дома. Интериорните дизайнери предсказват смяна в тази одобрена бяла визия, като разпростират палитрата от тонове в пастелната и мека гама на сивото, зеленото, синьото и земните цветове.

Снимка: iStock

Мек, дървесен интериор

От акценти в кухнята до мебели в трапезарията, всекидневната и спалнята, а за какво не й в банята – детайлите с дървесен акцент постоянно са на мода. От избелен дъб до мрачен махагон – интериорът решен в меки, дървесни тонове ни приближава до природата и основава чувство за съразмерен и уравновесен дом.

Останалите трендове в интериора през 2020 година вижте на Ladyzone.bg:
8 трендове в интериора, които ще се трансфорат в нещо огромно през 2020-а 8 трендове, от които има потребност всеки, който подрежда нов дом или освежава стар
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР