Както в ежедневието, така и в любовта, мъжете и жените

...
Както в ежедневието, така и в любовта, мъжете и жените
Коментари Харесай

Психология на мъжката любов

Както в всекидневието, по този начин и в любовта, мъжете и дамите са доста разнообразни. Особено, когато приказваме за разбирания. Да не кажа, че имаме толкоз въпросителни за дейностите на мощния пол, че от време на време се чудя по какъв начин въобще двойките оцеляват с години.

Няма какво да се лъжем – разминаванията напълно не са незначителни. Като стартираме от желанията – той неангажираща връзка, ти брак, минем през разбиранията за романтика – той пуканки и филм у дома, ти букет цветя и изтънчен ресторант, и свършим с битовите неразбирателства, които се лутат сред другари, мачове, молове, мръсни чорапи и изреченията „ Готова съм след 5 минути. “и „ Идвам си след 5 минути. “

 

И в основата на всичко това стои страстта. Или по-точно нейният израз. За мъжете чувствените пояснения и вникването в страстта са непознати. И за похлупак на това идва фактът, че дамата бързо им омръзва! Те желаят постоянен секс , персонално пространство, да не бъдат обезпокоявани, следени, променяни и пази Боже да им се вдигне скандал. Когато им пристигна допълнително си търсят “полагаемата ” отмора, надалеч от всевъзможни отговорности, без грам да им мине през мозъка, че обичаната им е на път да изфиряса. Ако пък му се каже – казусът си е нейн, тъй като е невротична и приема нещата във вътрешността.

 

В случай, че сте от дамите, които незабавно ще скочат, че техният мъж е благ, гальовен и сантиментален, то най-вероятно сте още при започване на вашата връзка или не живеете дружно. Ако пък не – честито, вие сте същинска щастливка! Защото, благи дами, мъжката обич е егоистична! Тя обича да приема, само че, когато би трябвало да даде, се муси. Тя счита, че за дамите задоволително доказателство за усеща е наличието на мъжа до тях. Тя счита, че дамите са глезли, които тормозят с стремежи за гушкане, внимание и милувки. Тя счита, че дамата е държанка, прислужница и майка , само че в никакъв случай няма да ви го признае в очите. Тя ще ви назова тъпа, меркантилна , неориентирана и неблагодарна, само че в никакъв случай няма да потърси грешките в себе си.
Само че същата тази обич има проблем. Голям проблем. Тя все по-често ще бъде пращана на майната й, недоумяваща какво не е дала. Защото днешните дами не са като нашите баби. Те няма да стоят дълго, търпейки и премълчавайки, с цел да им е мирна къщата. Днешните дами са умни, почитат себе си и схващат, че е по-добре да си сама, в сравнение с в неприятна компания.

 

Ти, блага, мъжка обич си на кръстопът. Да поемеш отговорността, която носиш със себе си и да се радваш на благополучие или да хващаш гората, където никой няма да те тормози и да изисква. Ти решаваш!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР