Както свърши времето на мутрите, така скоро ще свърши и

...
Както свърши времето на мутрите, така скоро ще свърши и
Коментари Харесай

Иван Гешев: Свърши времето на мутрите, идва краят и на ало мафията!

Както свърши времето на мутрите, по този начин скоро ще свърши и времето на телефонните измамници. Това даде обещание зам.-главният прокурор Иван Гешев след днешната акция на спецпрокуратурата и Министерство на вътрешните работи в град Левски. При нея беше разрушена бандата на един от ветераните на ало мафията у нас Димитър Серафимов-Келеша. В ареста с изключение на тартора са още седем негови съучастници, измежду които и мъж от София, за който се допуска, че е бил мулето на групата. 

Гешев изясни, че на най-високо равнище, с присъединяване на премиера и основния прокурор, са разисквани ограничения, които би трябвало да края на годината или най-късно до идващото лято внезапно да се ограничи този тип престъпност.  

Зам.-главният прокурор съобщи, че ало измамниците по принцип са хора с невисок обществен стаус и обучение, само че в това време разполагат с впечатляващи с лукса къщи и коли. 

" Не можем да позволим повече такива групи да тормозят възрастните хора в страната и да обират спестяванията и последните им пари. Държавата е в дълг на пострадалите от телефонните измамници ", съобщи още Гешев.

Той дефинира разрушената тайфа в Левски като проведена незаконна група, против която имало задоволително събрани доказателства. 

От думите му стана ясно, че при днешните арести и обиски е намерено повече от кило злато в дома на Серафимов, който се оказа притежател и на първокласни лимузини.  Намерени и конфискувани са и доста телефони, които са били " оръдия на труда " на групата, предава trafficnews.bg. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР