Както се уточнява, 56-годишната носителка на наградите "Еми" и "Златен

...
Както се уточнява, 56-годишната носителка на наградите "Еми" и "Златен
Коментари Харесай

Звезда от "Отчаяни съпруги" си призна всичко пред съда

Както се прецизира, 56-годишната носителка на премиите "Еми " и "Златен глобус " е платила Щатски долар 15 000 на изпитващ, с цел да фалшифицира теста на огромната й щерка и тя да влезе в влиятелен университет.

Представяйки се пред съда, Хъфман е декларирала, че е „ предала “ детето си, защото тя не е споделила на щерка си за проекта си.

"Това е закононарушение против нея и обществеността, аз ще го нося до края на живота си. Желанието ми да оказа помощ на щерка ми не ме освобождава от отговорност за нарушение на закона и машинация ", споделя актрисата.

По време на чуването се оказало, че й е било препоръчано да фалшифицира резултатите от тестванията и на по-малката си щерка, само че тя отказала.

По предварителни данни актрисата е застрашена от четири месеца затвор като решението на съда ще бъде обявено на 13 септември.

Припомняме, че през март чиновници на ФБР арестуваха актрисата по обвиняване в предоставяне на рушвет по към този момент упоменатата скица. Според чиновници на правораздаването обвинявания са предявени на още 49 участници в лъжливата скица, в това число админи на изпити, един изпитващ, един админ на колежа и 33 родители. По-рано Хъфман обществено призна виновността си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР