Както се случва в живота, една врата се затваря, но

...
Както се случва в живота, една врата се затваря, но
Коментари Харесай

Ясновидката на Берлускони промени живота на Коко от "София ден и нощ"!

Както се случва в живота, една врата се затваря, само че друга се отваря за някои от героите в " София - Ден и Нощ ” в идващите епизоди на риалити сериала тази седмица от понеделник до петък.
Необичайна среща със световноизвестната ясновидка Теодора Стефанова чака Коко. Познатата като ясновидка на Берлускони дама идва в България и ще отвори очите на Коки за бъдещето. Какво е приготвила ориста за най-забавния съквартирант и по какъв начин тази значима информация ще промени живота му, следва да разберем от самата Теодора.

Голяма смяна се случва и в живота на Митко. След като се избави на косъм от тежка злополука, той се пробва да възвърне физическите си и душевен сили в болничното заведение, където е признат. След неприятното нормално идва хубавото и в нещастието Митко ще получи огромен късмет да бъде благополучен. Ще се възползва ли той или ще пропилее шанса си?

Съдбата също размахва пръст във връзката на Галя и Жоро. Времето минава, отвличането и спасяването на Галя от похитителите остава в предишното, само че тя като че ли не съумява да се съвземе от шока. Красавицата търси аргументите за случилото се и повече от всичко желае да бъде сигурна, че това в никакъв случай повече няма да се повтори. Мислите ѝ последователно я отдалечават от Жоро, в чийто рисков метод на живот тя не желае да взе участие. Какви ще са следствията от охладняването на Галя? Временно ли е или то ще повлияе съществено върху връзките сред двамата?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР