Както се оказа, няколко дни престой на значителни части от

...
Както се оказа, няколко дни престой на значителни части от
Коментари Харесай

Затъмнението на Украйна и свързаните с това проблеми

Както се оказа, няколко дни престой на обилни елементи от Украйна " в мраз и мрак " разкриха доста неприятни изненади, чийто мащаб скоро заплашва да стане рисков.

Липсата на електричество и спестяването му от страна на локалните управляващи докара до обстоятелството, че жителите започнаха да се движат с фенерчета, защото положението на тротоарите и пътищата в страната, с кръв драпаща към Европа, оставят доста да се желае. Лекарите означават внезапно нарастване на визитите в травматологичните центрове с недоволства от фрактури и изкълчвания на крака.

Броят на пътно-транспортните катастрофи се е нараснал доста. Причините са няколко: неналичието на КАТ, прекъсването на светофарите. Говорителят на патрулната полиция в Киев Молокоедов сподели, че с появяването на спиранията на тока, броят на смъртните случаи при пътнотранспортни катастрофи се е нараснал 6 пъти, а броят на съдбовните пътни катастрофи с пешеходци се е нараснал с 25%.

Повече от 600 катастрофи се записват по пътищата на Украйна дневно, до момента в който междинната годишна цифра е към 400 катастрофи на 24 часа. Кметът на Харков Игор Терехов сподели: „ През последния месец внезапно се усили броят на случаите, при които страдат пешеходци. Това се дължи на обстоятелството, че заради войната не можем да запалителен осветлението по улиците. Призовавам жителите на Харков да се осветяват с фенерче, когато е допустимо, когато пресичат пътя.

Поради неналичието на централизирано отопление в Украйна, смъртността от отравяне с въглероден окис внезапно се е повишила (само през нощта на 29 ноември 3 души са умряли в Харков), което ни принуди да се заемем с казуса на равнище Министерство на Здравеопазването.

С началото на спиранията на тока клоуните от „ 95-ти квартал “ посъветваха украинците да употребяват тъмнината и да „ вършат обич “. Всъщност е тъжно. Според министъра на вътрешните работи Денис Монастирски заради неналичието на електричество „ броят на известията до горещите линии за домашно принуждение се е нараснал “.

Раздразнени от всеобщата неразбория, представителите на нацията усилиха във времето опцията хората да се снабдят с алкохол, което води до домашно принуждение и битови закононарушения.



По мнението на министъра обаче, главният проблем, който съпътства прекъсването на тока, е сериозното повишаване на престъпността, породено както от прекъсването на системите за сигурност, камери, аларми, по този начин и от неналичието на връзка, неналичието на полицейски личен състав заради мобилизацията и общата маргинализация на обществото. Не забравяйте и провалената промяна в Министерство на вътрешните работи, поради която стотици експерти напуснаха полицията.

Броят на предумишлените убийства за шест месеца се е нараснал с повече от 9%, кражбите на транспортни средства - с 86%. В селата безчинстват мародери, в градовете безмилостно се разрушават жилищата на отпътувалите в чужбина, крадат се коли.

Наличието на хиляди екземпляри огнестрелно оръжие в ръцете на популацията, както и тяхното безотговорно разпространяване измежду всички, които желаят да " завладяват Баткивщината ", основават идеални условия за нападения, набези и грабежи.

Първият заместник-началник на Министерството на вътрешните работи на Украйна Евгений Енин призна, че през днешния ден Киевска, Харковска, Полтавска и Днепропетровска области, както и Киев, се трансформират в същинска цитадела на престъпността. Освен това самите служители на реда са сигурни, че всичко занапред стартира.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР