Както самите музиканти, така и стилът им, трудно може да

...
Както самите музиканти, така и стилът им, трудно може да
Коментари Харесай

Уикеда слага край на Уикеда

Както самите музиканти, по този начин и стилът им, мъчно може да се дефинира. Но може би тъкмо тази пъстрота в музикално отношение правеше Уикеда толкоз забавни и харесвани.

Любимата на доста българи група, която изгря с парчето " А ние с Боби двамата пием кафе ", разгласи с публично известие в своята Фейсбук страница, че приключват активността си.

Настоящият състав на бандата се състои от Ерол Ибрахимов (вокал, бас, създател на текстове), Росен Григоров (китара), Владислав Зидаров (барабани), Михаил Йосифов (тромпет), Велислав Стоянов (тромбон, вокал) и Тодор Бакърджиев.

От основаването си през 1997 година до през днешния ден групата има издадени пет албума.

Уикеда имат разгласен общ концерт с Милена, Светльо & The Legends в на 15 юни в " Маймунарника ", за който стана ясно, че ще се състои. Уикеда са част и от групите, които ще вземат участие на Hills of Rock тази година, само че за момента няма публична информация дали този ангажимент ще бъде изпълнен.

След като Уикеда оповестиха, че нямат какво повече да кажат, не ни остава нищо друго, с изключение на да си напомним творчеството им с една от най-емблематичните им песни. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР