Както призна иконата в стила на Коко Шанел по едно

...
Както призна иконата в стила на Коко Шанел по едно
Коментари Харесай

12 подробности на изображението, които могат неусетно да ви състарят

Както призна иконата в стила на Коко Шанел по едно време: „ Нищо не остарява жена като рокля, която е прекомерно богата. “ И този откъс е по-актуален през днешния ден от всеки път, тъй като модата отхвърля ненужни декорации, а прецизното съблюдаване на каноните също не е чест. Много трикове могат просто да доведат до противоположния резултат и да хвърлят няколко, или даже десетина години.

Ние разбрахме какво да заобикаляме във вашето изображение, в случай че не желаете образно да увеличите възрастта си.

1. Твърде тъмна коса или жълта руса

Твърде тъмната коса може да сътвори ореол към лицето, което акцентира всички промени, свързани с възрастта. Пълното обезцветяване с нотка на жълтеност също не е най-хубавият избор: той прави косата да наподобява непокътната и изгоряла. Ако желаете да експериментирате с цвят, най-добре е да изберете колорит два нюанса по-лек от естествения или да извършите избор в интерес на благородна леден рус.

2. Преднамерен облик, в който всички неща са съвършено съчетани

В устрема си да изглеждаме стилно и подходящо, постоянно сме прекомерно старателни, само че такова внимание към детайла може да докара до противоположния резултат. Образът, в който всички облекла и аксесоари съвършено съответстват в нюанси, щампи и общ жанр, е изцяло лишен от немарливост, без която има малко фешън комплект.

3. Патентни обувки и аксесоари

Подобни предмети за отражения се отнасят до ерата на блясъка, която безвредно е потънала в давност. Между другото, в Охайо кожените обувки,лачени са неразрешени.Най-подходящият материал за обувки е велур.

4. Твърде деликатно завършена коса

Внимателният жанр с доста лак е увещание за 80-те и 90-те години на предишния век. Днес се употребяват по-напреднали способи, които ви разрешават да си мислите върху косата. Например по този начин наречената умна прическа, която се състои в прибавяне на размер към косата благодарение на разнообразни техники, както и ламиниране на косата, спрейове и огромен подбор от сухи шампоани. И с цел да създадете извити къдрици, би трябвало да употребявате най-малко принадлежности. По-добре е косата да е леко разрошена и заплетена.

5. Евтини бижута

Пластмасови обеци, пръстени и мъниста, лекомислени гривни и колие наподобяват изглеждат добре единствено на ученички и студенти, а възрастните дами би трябвало да имат скъпи и красиви бижута. По-добре е да изберете едно огромно железно украшение в геометричен жанр – те ще бъдат в наклонност тази и идната година.

6. Ярко червен или мрачен лак за нокти

Свикнали сме с обстоятелството, че класическият цвят на лака за нокти е блестящо алеен. Но, за жалост, това не е най-хубавият избор: той, както всички студени нюанси на алено, акцентира несъвършенствата на кожата на ръцете. Същото важи и за тъмните тонове. Ако въпреки всичко желаете да употребявате такава гама от цветове в маникюра, можете да извършите автентичен геометричен модел върху нокти и да изберете неутрално бежово или млечно цвят за основа.

7. Тениски с надписи

Дрехите са чудесна помощ за самоизразяване, само че когато става въпрос за тениски с надписи, би трябвало да бъдете деликатни. Лозунгът, който гордо парадира върху него, може да наподобява самоироничен.

8. Твърде закостенял жанр

Консерватизмът е чудесно качество, когато става дума за съществено бизнес събитие. Но в всекидневието няма потребност да се страхувате да носите суитчър с дантелена пола или типичен панталони. Постоянно подчинявайки облика на общоприетите стандарти, съществува риск да загубите характерност.

9. Тънки суитчъри с копче

Подобни “шедьоври на дизайнерската мисъл ” могат да се следят у служащите на голям брой счетоводни отдели. За страдание подобен жанр не е в положение да украси съвсем всеки: той изрязва фигурата и подло акцентира и най-малките дефекти. По-добре е да се даде желание на кардиганите, които няма да излязат от мода дълго време.

10. Прекаляване с класическите цветови комбинации

Стандартните комбинации “бяло + черно ”, “червено + черно ” и други от дълго време са възпалени и през днешния ден те не би трябвало да се одобряват като непоклатими правила. В последна сметка класиката е единствено едно от аспектите на модата. Имайки поради актуалните действителности, по-добре е да спрете да експериментирате, като започнете да вземем за пример с пурпурно-зелен комплект и изберете нетривиални нюанси.

11. Чорапогащи с загар

Противно на името си, такива чорапогащи не могат да бъдат комплицирани: наподобяват неестествени и са в положение да скапват най-идеалните крайници. Освен това техният „ рисков “ колорит съвсем постоянно контрастира с естествения цвят на кожата, какъвто и да е той. Но черните чорапогащи, в това число тези със сдържани ажурни елементи, ще бъдат настоящи за дълго време.

12. Твърде къса прическа

Смята се, че късата прическа подмладява, само че е вероятен и противоположният резултат. Това се отнася най-вече за консервативните разновидности с прави линии. Асиметричните прически наподобяват доста по-модерни, също така те се поддържат по-лесно.

Какви антитренди ще остарите в листата?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР