Както при всеки женен мъж, очакваме да видим на ръката

...
Както при всеки женен мъж, очакваме да видим на ръката
Коментари Харесай

Любимата джаджа на принц Хари

Както при всеки женен мъж, чакаме да забележим на ръката на принц Хари брачната му халка. Да, тя е на безименния пръст на лявата му ръка (както e признато при католиците), само че на дясната му ръка има един черен пръстен, който провокира доста въпроси .

Всъщност, това не е украшение със сантиментална стойност , което се предава през поколенията в кралския двор. Дори в противен случай - става дума за съвременна джажда, сходна на smart гривните, настоящи в последно време.

 Снимка 384374

В случая приказваме за интелигентен пръстен , който следи физическата интензивност и съня на принц Хари. Той е артикул на финландската софтуерна компания Oura Health и коства над 300 $.

В действително време джаджата мери с прецизна акуратност телесната температура, пулса и крачките. Свързва се със смарт телефон благодарение на особено приложение, в което можем да виждаме данните за данните и придвижването си.

 Снимка 384381

 Принц Хари и мощната колесница за обмен
Принц Хари и мощната колесница за обмен

И още една кралска публикация

Следенето на етапите на съня е другата функционалност на пръстена, която ще е доста значима за принц Хари в първите месеци след раждането на първия му правоприемник. Тогава сигурно ритъмът му ще се обърка съществено...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР