Както може да се очаква управляващите са твърдо против. Идете

...
Както може да се очаква управляващите са твърдо против. Идете
Коментари Харесай

Звучен Шамар В Зъбите За Всеки Един Българин! Владислав Горанов Ни Поля С Ледения Душ За Насъщния!

Както може да се чака ръководещите са твърдо срещу.

Идете в Гърция и вижте какво стана там след понижаване на Данък добавена стойност - нищо не стана, цените се резервираха, съобщи през днешния ден Горанов, представен от " Фокус ". Той изрази подготвеност да води диспути " с всеки представител на бизнеса или партиите за преструктурирането на данъчната система ".

Но в случай че понижим с 1 лева цената на самун, който коства 10 лева, ние ще създадем услуга повече на по-богатите хора, в сравнение с тези, които си купуват самун за 1 лева и цената му ще им се понижи с няколко стотинки. По-добре е да насочим старания към фактически нуждаещите се. През налози никой не си е оправил стопанската система, посочи Горанов.

По-рано през днешния ден на среща сред групите на ГЕРБ и Движение за права и свободи е било препоръчано (от ДПС) да се освободят от Данък добавена стойност книгите и учебниците.

От бизнеса обявиха, че биха подкрепили общо понижаване на ставките Данък добавена стойност, само че едвам след влизането на България в еврозоната.

Всякакви радикални промени в данъчната система преди влизането ни в еврозоната обричат на риск фискалната система и достъпа до еврозоната. Правителството пое ангажимент през юли да инициира процедура за влизане в чакалнята на еврозоната. Това е обвързвано с поддържане на резистентност на обществените финанси, означи по-рано през днешния ден пред БНР Димитър Бранков, зам.-председател на БСК.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР