Както модата от 90-те и 2000-та година, така и балеринките

...
Както модата от 90-те и 2000-та година, така и балеринките
Коментари Харесай

Моден стилист: Наситени цветове, „oversize“ дрехи и „балеринки“ ще са актуални през следващите месеци

Както модата от 90-те и 2000-та година, по този начин и балеринките отпреди 10 години, ще бъдат цялостен шлагер в облеклото през идващите месеци, само че в този момент ги стилизираме по малко по-различен метод – с по-широки дънки и панталони. Това съобщи в изявление за БГНЕС Римма Кльован, фешън стилист.

Римма Кльован е украинка и бесарабска българка по националност, която живее в България от 14 години. Страстта й към модата започва още в ранна възраст, за чийто принос има майка й, която също е съчетавала облеклата си съгласно трендовете в модата. „ Все още изпитвам това неспокойствие при покупка на нови облекла, изобретявам си нови „ аутфити “ непрестанно и това доста ме въодушевява “, съобщи още тя. В Инстаграм страницата си тя споделя всекидневно препоръки за това по какъв начин да съчетаваме облеклата, аксесоарите си, и среща аудиторията със своя метод на живот. „ От три, четири години станах по-активна в тази обществена мрежа и хората се интересуват от къде могат да си закупят облеклата, които обявявам и опцията да им оказа помощ ме прави доста щастлива “, споделя още стилният инфлуенсър. Обект на нейните изявления са също по този начин облекла и обувки от международно известни дизайнери, на които тя дава различни разновидности от всеобщите магазини. „ Не всеки човек може да си купува облекла от 1000 евро, за това пък има доста всеобщи магазини, които оферират различни разновидности на тях и цената е допустима – до 100, 200 лева, да вземем за пример “, разяснява още тя.

На въпрос на БГНЕС дали младите сортират своите облекла съгласно последните настоящи трендове в модата или залагат на своите желания, Рима Кльован отговори, че все по-голяма част от младите се интересуват от стилните трендове. „ Всичко зависи от настройките на дадения човек, моята публика в Инстаграм са насочени към модата, само че постоянно има и типичен тоалети, които не излизат от мода “, показа още тя и продължи, казвайки, че всеобщо хората рядко опитват с визията си, като по-склонни към ексцентрични дрехи са юношите. Като цялостен шлагер от пролетта насам стилният стилист дефинира съчетаването на най-различни цветове в облеклото, като синьо, масленозелено и розово. „ Отново на мода се завръщат с цялостна мощ тоалетите от 90-те и 2000-та година. Кроп топовете и тези леко изрязани блузи, които бяха съвременни през предишните години, в този момент през лятото бяха доста настоящи “, акцентира тя и добави, че през есента ще стартираме да носим карго панталони, якета вид бомбъри, и посочи, че “oversize-a ” ще продължи да води класацията.

Относно аксесоарите Римма Кльован означи, че към момента е доста настоящо да се смесват златни със сребърни бижута, само че те би трябвало да съответстват като жанр. „ Относно това дали да бъдат минималистични или по-обемисти, няма извънредно мнение, по-скоро в случай че дамите желаят да бъдат с по-минималистични бижута е по-добре при съчетаването им всички бижута да бъдат в един жанр, а в случай че залагат на по-обемистите е по-добре да се доверят на едно бижу- било то пръстен, обеци или колие “, поучава още тя. Римма Кльован дава и препоръки за това по какъв начин майки с деца да се обличат в своето всекидневие, тъй че да бъдат стилни и в същото време с това да се усещат удобно, полагайки грижи за децата си. „ Дори аз самата съм майка и със своя образец желаех да запазя това предпочитание да се обличам стилно, само че в това време и да запазя комфорт, тъй че показвах образци и открих поддръжка от страна на майките, защото огромна част от тях желаеха да реализират този резултат. “, съобщи още тя, като посочи, че „ casual “ и спортният вид облекла за майките ще бъдат най-хубавият жанр на обличане, тъй като по този метод ще се усещат както удобно, по този начин и ще вкарат нотка на жанр в своето облекло. Относно обувките, инфлуенсърката поучава дамите да заложат на солидните обувки, на високите боти- вид платформи, само че също по този начин и на балеринките, защото те ще бъдат доста настоящи идващия сезон. „ Балеринките, които бяха настоящи преди 10 години се завръщат на мода, само че в този момент ги стилизираме по малко по-различен метод – с по-широки дънки и панталони “, разяснява още тя.

Попитана дали дамите да заложат на maxi, midi или mini рокли, Римма показа, че след пандемията доста хора залагат на “oversize ” облеклата и надлежно по-дългите, “maxi ” рокли са за предпочитане за някои дами. „ Пандемията наложи като предпочитане по-широките облекла, само че в този момент още веднъж се завръща интереса към по-прилепналите рокли, вид диско, тъй че сигурно ще открием един баланс- „ Midi “ дължината също ще откри място измежду водещите желания. “, съобщи още тя. Относно акцентите в тоалетите, които постоянно ще бъдат добра концепция за една дама, Римма Кльован дефинира роклите и саката. „ Едно сако постоянно ще придаде моден тип на една визия, а роклята, без значение дали къса или по-дълга, ще го приключи “. По мотив цветовете, които ще бъдат настоящи през есента, Римма посочи, че зеленият, синият и розовият цвят ще се запазят като водещи тренд цветове, само че и цвят шоколад ще откри място измежду настоящите желания. „ Дамите няма да сгрешат, в случай че заложат на красивият цвят шоколад, аленият цвят също се завръща на мода, тъй че като цяло наситените цветове ще бъдат една доста добра концепция “, поучава още тя. Както всяка година по този начин и в този момент през студените дни, обичана връхна дреха за всяка една дама остава палтото- То демонстрира жанр, грациозност и в същото време с това носи комфорт. Именно за това попитахме и Римма Кльован за това каква би трябвало да бъде дължината на палтото съгласно стилните трендове през есен-зима 2022г. и стилният стилист дефинира палтото вид „ maxi ”, като по-добър вид, на който дамите да разчитат. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР