както и мечтаят пак санкционираните от САЩ да управляват живота

...
както и мечтаят пак санкционираните от САЩ да управляват живота
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Социологическо проучване обяснява, че по-добро от корупцията на ГЕРБ и ДПС няма

както и мечтаят отново глобените от Съединени американски щати да ръководят живота им.

Също по този начин, това изследване отхвърля да ни заяви, че 60% от българите не желаят да гласоподават въобще при този препоръчан им избор или нямат нищо общо с изброените изказвания.

И всичко това не се дължи на управническите триумфи на настоящето държавно управление, а на потресаващата корупция и безочливост на марионетната на Москва диктатурата на Борисов, глобените от Съединени американски щати и няколко олигарха, които ни управляваха 12 години.

Тези хора не осъзнават, че българите въобще не са малоумен народ и недоволството зрее със страшна мощ.

Българите са наясно, или най-малко 60% от тях, че цялата бедност и инфлация, която им се стоварва на главата идва след дейни престъпни дейности на ръководещите до неотдавна, тъй като те “държат” парите и от там властта, както и от злата съветска тирания.

Зимата наближава, нищо, че още лято няма, и може да се окаже, че някои политически водачи и глобени от Съединени американски щати, ще се наложи да търсят политическо леговище в Москва.

То няма да е тъкмо политическо, несъмнено, тъй като закона няма да ги гони, и недай си Боже и тъппата, поради политически хрумвания, а тъй като ги няма десетки милиарди лв. вследствие на грабежи, корупция, конспирации с Москва и изменничество по отношение на страната.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР