Както и да представи себе си като част от държавността.

...
Както и да представи себе си като част от държавността.
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Гешев има изгода да се представи като странна смесица от жертва и герой

" Както и да показа себе си като част от държавността. Другият явен ползвател на сходно нещо е Бойко Борисов. Те с Гешев имат общи ползи ", добави той.

 

" В Прокуратурата всичко зависи от основния прокурор. Единственото нещо, което вършат редовите прокурори е да извършват разпорежданията му, а той ги дава непрестанно ", изясни юристът.

За 49-тото Народно събрание знаем, че правосъдна промяна е просто неточност на езика, съобщи още Хаджигенов. " Този парламент няма да направи даже опит за такава промяна ", уточни още той пред БНР.

Иван Гешев е обезпокоен, тъй като е неизбежно да бъде махнат по един или различен метод, счита юристът.

" Проблемът е, че той ще бъде разследван, гонен до дупка и евентуално вкаран в пандиза. Имах удоволствието да стартира това нещо, само че на никой не му стискаше да го продължи. В България има доста специалисти и прокурори, които знаят, могат и им стиска. Трябва да създадем в действителност работещ парламент, който да убеди тези хора, че те могат да си свършат работата както би трябвало и да вкарат всички тези хора в пандиза ".

 

Енергията на хората и желанието им за смяна не е мръднало, счита той.

" Надеждите им бяха попарени от новоизлюпени кандидат-политици, които за личното си положително са подготвени да предадат хората, които ги поддържаха и гласоподаваха за тях. Но вяра има. Гражданите би трябвало още веднъж да вземат нещата в личните си ръце ", безапелационен е Хаджигенов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР