Както доста често се случва, на продуцентите им светва, че

...
Както доста често се случва, на продуцентите им светва, че
Коментари Харесай

Оптимистични новини за феновете на Манифест

Както много постоянно се случва, на продуцентите им светва, че някой сериал има голяма почитател база, едвам когато чуят недоволството им от новините, че ще бъде преустановен.

Има ли вяра за " Манифест "

Може ли да има трагичен поврат на събитията

Горе-долу такова е ситуацията и с " Манифест ". Третият сезон на сериала беше излъчен в Съединени американски щати при започване на пролетта и стана ясно, че NBC са се отказали от концепцията за четвърти сезон.

И до момента в който почитателите на сериала там щурмуват обществените мрежи в опит да го спасят, ние разбираме, че напълно скоро ще можем да го забележим и у нас. Премиерата на трети сезон на " Манифест " ще бъде на 5 септември в.

И на фона тези положителни вести се задават още. Усилията на Netflix да спасят сериала и да продуцират най-малко още един сезон може и да се увенчаят с триумф. Според Deadline, Warner Bros TV и стрийминг платформата са доста покрай договорка за четвърти сезон.

Още по-обнадеждаващото е, че са почнали договаряния и с актьорския състав за подписването на нови контракти, както и със сценаристите. От месец юни насам пък " Манифест " е в челото на класациите на Netflix по гледаемост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР