Както често се случва в живота, едно искаш, но става

...
Както често се случва в живота, едно искаш, но става
Коментари Харесай

Звезди, които се влюбиха в бивш на свой приятел

Както постоянно се случва в живота, едно искаш, само че става нещо напълно друго. Същото е и с връзките, които от време на време съумяват, от време на време не, само че това е проблем, а когато ваш непосредствен другар вземе, че тръгне с някое ваше остаряло гадже. Е, такива случаи има доста и измежду звездите, само че те като че ли са над тези неща и не се впечатляват доста. Ето кои са били в сходна обстановка:

Въпреки дългогодишното си другарство, Гуинет Полтроу и Дрю Баримор са излизали с еднакъв мъж - Люк Уилсън.Първа с него излиза Дрю, само че двамата се разделят през 1999 година След няколко години, Гуинет и Люк излизат за известно време, пишат от NOVA.

Виж още: Екстрeмното лице на есента: Данна яхна планински мотор, качи адреналина край Хисаря

Всички ужасно харесваха двойката от „ Дневниците на вампира ” – Нина Добрев и Иън Сомърхолдер . Двамата обаче се разделиха след траяла няколко години връзка. Сомърхолдер се привързан с актрисата Ники Рийд, близка другарка на Нина. Двамата даже подписаха брак, имат и дете.

Камерън Диас и Бритни Спиърс постоянно са си симпатизирали и това не се е трансформирало, макар че са били с един и същи мъж.И двете са имали съществени връзки с артиста и артист Джъстин Тимбърлейк . Днес тримата участници в този любовен триъгълник са щастливи в новите си връзки. 

Виж още: Бойци и Приключенци дружно: Морунов, Туджаров, Семира и още гледаха скандалния епизод заедно 

И Кейти Пери , и Тейлър Суифт излизаха с Джон Майер. А това провокира същинска война сред двете.Суифт даже направи ария, в която намерено атакува колежката си. Певиците обаче заровиха томахавката и прекратиха „ войната ” между тях.

Изображение: https://www.instagram.com/katyperry/, https://www.instagram.com/taylorswift/, https://www.instagram.com/britneyspears/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР