Какъв прекрасен подарък ни се сервира точно за празниците –

...
Какъв прекрасен подарък ни се сервира точно за празниците –
Коментари Харесай

Срещу пишман Шенген ще ни заливат с афганистанци и сирийци

Какъв прелестен подарък ни се сервира тъкмо за празниците – ще ни заливат с афганистанци и сирийци! Мислихте си, че ще ни се размине някакси да сме хем в запада, хем да не ни заливат с мигранти? Те Хърватия, една мощна страна с горделив, националистически надъхан народ съумяха да гепят. Там сега се изливат десетки хиляди индийци и се приказва по какъв начин това са новите хървати. Пък ние сме щели да удържим…

Австрия ясно повтори, че ще ни одобряват в Шенген по въздух и вода единствено против това да приемем спомагателни бежанци от Афганистан или Сирия. Забележете, не по сухопътните граници, по тях би трябвало да има доста повече надзор дори. И самите австрийци декларират, че въздуха не им е проблем, тъй като каналджиите работят по сухопътните граници. Тоест, известието е ясно – Австрия ни дава афганистанците и сирийците, само че ни затваря границите, по които могат да изоставен България. Честито! Измислен е разновидността. Досега ни спасяваше това, че мигрантите, които стъпват тук, желаят просто да стигнат до сърцето на Европа и да избягат я в Австрия, я в Германия, я в Нидерландия.

Е, в този момент ще ни върнат афганистанците и сирийците и ще желаят да затворим границите, по които са бягали.

Нека не се лъжем, ще приемем изискванията. Денков си сподели, че договарянията са приключили сполучливо и ще влезем в Шенген по въздух и вода – ден, откакто Австрия съобщи, че изискванията това да се случи са да вкарат мигранти от Афганистан и Сирия. Възможно е да са разчитали, че Австрия ще си мълчи, само че австрийците не ги интересуват схемите да се прокарват секрети сделки под прикритието на медиите, които дефинират кое е неистина.

Сигурно ще има огромна превземка в този момент. О, изненадаха ни, не знаехме, че желаят да внасяме бежанци от Афганистан! Ще има медийни изявления, в които Денков лъвски се бори с неприятните австрийци и им отхвърля твърдо. Ясно е в кои медии. След някоя и друга неистина, тихомълком ще се одобряват изискванията, влизаме в Шенген по въздух, спестяваме си по 15 минути на пътешестване със аероплан и даже няма да се усетим какво се е случило, до момента в който в България става същото, което става в целия западен свят.

Може би вярвате в мощната воля на Денков и Габриел? Аз не съм доста сигурен, че Габриел изобщо осъзнава каква неточност би било това. Пък Денков ще направи всичко по силите си да сдъвче дъвката Шенген, тъй като явно вижда, че това му подсигурява да си играе на министър председател. Нито един от тях не се усеща и за резила да си в цялостното си право да влезеш в Шенген без никакви условия, да си европейска страна и не просто да ти откажат, а за това даже да те одобряват като второ качество европеец желаят да внасяш стотици хиляди мигранти.

Поне са се погрижили за демографския колапс на България. Сега ще изчезваме с по 15 минути по-бързо на преселник, тъй-като бежанците може да не вървят със аероплан, само че бягащите от България го вършат.

Виктор Блъсков/trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР