Какъв е шансът да си титуляр постоянно, да имаш над

...
Какъв е шансът да си титуляр постоянно, да имаш над
Коментари Харесай

Двойникът на Путин, който игра само за един клуб и не вкара гол в официален мач

Какъв е шансът да си титуляр непрекъснато, да имаш над 320 публични срещи и да не вкараш нито един път. Ами като цяло наподобява необикновено да нямаш попадение, само че един футболист има такова достижение.
Прочетете още
Той е легендата на Евертън - Тони Хибърт, който мнозина оприличиха и като двойник на Путин.

Хибърт си е родом от Ливърпул и през 1991г. на 10-годишна възраст стартира кариерата си в един от двата отбора в града - Евертън. Цял живот Хибър играе за родния си клуб от 1998 до 2016г. Записва 328 срещи във всички шампионати, само че в никакъв случай не бележи гол.

На 8 март 2012г. Хибърт въпреки всичко вкарва гол въпреки и в контрола - контролите не се водят публична среща. След толкоз дълго очакване Хибърт отбелязва страховит гол от директен свободен удар в контролата против гръцкия АЕК,която приключва 4:1 за карамелите. Двубоят се играе на стадиона на Евертън " Гудисън парк " и при отбелязването на попадението цялата аудитория нахлува на терена, с цел да поздрави Хибърт с първото му въпреки и импровизирано попадение за отбора от Ливърпул.

В края на сезон 2015-2016, когато записва едвам един мач за целия сезон във всички шампионати той е освободен от клуба и малко по-късно Хибърт обявава, че приключва кариерата си.

Успехите са му извоювана младежка ФА Къп с юношите на Евертън през 1998 и изгубен край за ФА Къп през 2009г. - Евертън губи от Челси с 1:2 след поврат. Той играе титуляр във финала за ФА Къп против Челси титуляр е и за Евертън в историческия сезон, в който след дълга пауза отборът приключва 4-ти пред градския противник Ливърпул, само че отпада от Виляреал в квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига.

След края на кариерата си Хибърт се отдаде на заниманието си - лов на риба, само че не се отдалечава и от футбола като играе за няколко аматьорски тима в неделната лига.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР