Как ще протече 2024 г., трудно може да се каже

...
Как ще протече 2024 г., трудно може да се каже
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян: БСП да стоят далеч от банките, видяхме какво н...

" Как ще протече 2024 година, мъчно може да се каже - зависи от земеделската годишна продукция, от цените на суровините на международните пазари, цените на силата. Ако забележим, че този недостиг става мъчно управляем, ще би трябвало 2025 година да затегнем малко повече коланите “, сподели още Хампарцумян в ефира на bTV. 

 

" Банките печелят много, тъй като съумяват да вдигнат лихвите по заемите, а депозитите стоят там, където са били и преди две години ", сподели още той.

 

" Българска социалистическа партия да седят надалеч от банките, видяхме, когато управляваха `97-ма година какво направиха ", сподели още той във връзка това, която партия обаяви преди дни 0 че били подготвени със закон за ново облагане на банките.

 

" Иначе аз съм малко по-оптимистичен за осъществяването на бюджета, защото в него има вградени буфери - т.е., дискрецията министърът на финансите да прави нещо, което още не е направил ".

 

" Ако сме задоволително гъвкави и реагираме бързо, бихме могли да имаме прерогативи ", счита Хампарцумян.

 

По думите му този бюджет не дефинира по какъв начин ще живее самостоятелно някой, а рамките, в които страната ще се развива. Трябва да мислим по какъв начин да усилваме успеваемостта на българската стопанска система, уточни финансистът. 

 

Според Левон Хампарцумян случаите на кражби на инкасо не са доста, а инвестицията в подобен вид отбрана – много скъпа за банките. " Основното нещо е да се запазят животът и здравето на охранителите. Така е направено, че към този миг да се поставят боички вътре ще е доста по-скъпо и най-после ще го платят клиентите ", сподели той. 

 

ФрогНюз

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР