Как ще дадете нещо на концесия да подпишете международен договор

...
Как ще дадете нещо на концесия да подпишете международен договор
Коментари Харесай

Асен Василев: Опорките за ”Джемкорп” са нескопосани фойерверки на ГЕРБ

Как ще дадете нещо на концесия да подпишете интернационален контракт без ратификация на Народното събрание. Това са опорки на ГЕРБ, добави той.

Видяхме, че мандатоносителят е политически импотентен и говорихме с сътрудниците от Демократична България. Не считаме, че настоящият бюджет би трябвало да се продължи. Няма по какъв начин да ни одобряват в Шенген и Еврозоната без бюджет. Как? До началото на или може да бъдат замразени всички обществени заплащания, няма да има изясненост за бизнеса, за вложенията. Ако няма нов бюджет, няма да има средства за тези ограничения. Кабинетът сега нарушава закона, разяснява той.

Ако се изпълнят деветте ни условия вършим кабинет на малцинството, безапелационен бе той. Трябва да довършим интеграцията в Европа, да освободим бизнеса от рекета, да осигурим правдивост. Това е в един законодателен документ в Народното събрание, който би трябвало да бъде гласуван, уточни той.

Вече петдесет дни чакаме да забележим някаква визия за ръководство на България. Ние сме в едно безвремие, въртим на място, Народното събрание се занимава с нелепости като изборния кодекс, сподели още той.

 

България е първа по растеж на индустриалното произвеждане и това се дължи на това, че бизнесът не е рекетиран, че може да работи. Фирмите създават и изнасят в пъти повече, напомни той направеното при ръководството на Политическа партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР