Как се промениха застрахователните продукти и услуги в последните месеци

...
Как се промениха застрахователните продукти и услуги в последните месеци
Коментари Харесай

Как се променят застрахователните продукти и какво е бъдещето на дигиталното застраховане – отговорите на специален уебинар на Investor.bg

Как се трансформираха застрахователните артикули и услуги в последните месеци и какво е бъдещето на цифровото обезпечаване - отговорите ще даде специфичният уебинар „ Дигитализация на застрахователните артикули “ , който провежда Investor.bg. Уебинарът е в унисон с задачата на Investor Media Group, част от която е Investor.bg, да продължи да дава платформа за показване на хрумвания и положителни практики на компании от разнообразни браншове по време на изключителната обстановка и целесъобразната обществена отдалеченост. Уебинарът ще се организира на 28 май, от 14:15 часа, на уеб страницата на Investor.bg .

Участие в онлайн семинара ще вземат едни от водещите експерти в бранша: Кирил Бошов, основен изпълнителен шеф на „ Евроинс “, Николай Генчев, изпълнителен шеф на „ Уника България “ и Калин Радев, изпълнителен шеф на „ Софтуер Груп “. Модератор ще бъде един от най-подготвените публицисти по тематиката – Христо Николов, водещ на утринния блок на Bloomberg TV Bulgaria – „ Бизнес старт “.

Участниците ще обсъдят по какъв начин рецесията с COVID-19 се отрази на търсенето на застрахователни артикули, кои са провокациите, с които се сблъскват застрахователните сдружения, и по какъв начин се оправят българските компании по отношение на европейските сдружения. Уебинарът ще сложи акцент и върху киберсигурността и опазването на данните при работа от у дома, както и организацията на работа и хора.

Сред тематиките на уебинара ще бъде и мястото на дигитализацията във финансовия бранш. Експерти ще разясняват при кои застрахователни артикули дигитализацията навлиза по-бързо и по какъв начин ще наподобява секторът в бъдеще.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР