Как се е увлякъл по мореплаването, забавни истории от острова,

...
Как се е увлякъл по мореплаването, забавни истории от острова,
Коментари Харесай

Губернаторът на о. Света Анастасия за Лято 2023, кой е бургаският Робинзон Крузо и как любовта на живота може да акостира с кораб

Как се е увлякъл по мореплаването, занимателни истории от острова, претенциите на някои от значимите посетители и по какъв начин един дипломат не съумява да стигне до там, тъй като е заловен от стихия

Единственият в страната ни шеф на настоящ остров у нас – Павлин Димитров, споделя богатата история на остров Света Анастасия, изпълнена с мистичност, изобретателно преплетена с действителността, само че ни разкрива и чудесния синхрон сред минало и настояще, споделя какво ни чака там през Лято 2023 – фестивали, представления, забавни събития и пърформънси, само че и опция за незабравими персонални прекарвания. Какви специалитети можем да опитаме от отличните готвачи на острова, дружно със леден билков чай, сладко от зелени смокини и доста приятност.

И още кой прочут диригент обича да живее на острова като Робинзон Крузо със свои другари по време на стихия.

Във Ф-студио Павлин Димитров разкрива и любопитни детайлности за себе си като това по какъв начин неговата Любов идва на острова в транспортен съд и става част от непрекъснатите островитяни. А през днешния ден и Вие може да организирате своята приказна женитба на остров и точно неговият шеф да Ви венчае.

Как Павлин Димитров намира и до през днешния ден толкоз сила да посреща всеки посетител, в продължение на 10 години да прави работата си с голям възторг и  непрекъснато да затвърждава оценката на кмета на Бургас Димитър Николов, който шеговито споделя, че желае да го клонира, тъй като е най-хубавият му чиновник.

Как се е увлякъл по мореплаването, занимателни истории от острова, претенциите на някои от значимите посетители и по какъв начин един дипломат не съумява да стигне до там, тъй като е заловен от стихия.

„ Не можеш да покориш морето, само че можеш да запазиш човешкия живот. Често се чувстваш като съчка, която вълните подмятат, само че да стигнеш до брега и да запазиш всички на борда, това е моето благосъстояние “, споделя най-после с усмивка шефът на остров Света Анастасия Павлин Димитров.



Новият план на Флагман „ Ф-Студио “ се излъчва ежеседмично. Водещите ще са Иван Колев, Анна Добрева, Радостина Георгиева, Георги Русчев, Емел Махмуд и Светлозария Кидерова. Ще ви срещаме с забавни събеседници от друг набор на публичния живот. Очаквайте любопитни диалози с актьори, публични персони, политици, онлайн звезди и героите на деня.

За реализирането на новия медиен план Флагман.бг си партнира с Бургаския свободен университет (БСУ), който разполага с съвършена база и изцяло оборудвано радио студио.

Очакваме вашите оферти за посетители във " Ф Студио " на 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР