Как парите могат да разрушат една връзка? Връзката ни с

...
Как парите могат да разрушат една връзка? Връзката ни с
Коментари Харесай

Как парите могат да разрушат една връзка

Как парите могат да разрушат една връзка? Връзката ни с парите стартира от детството ни. Освен всичко друго, това е интервалът, в който „ построяваме ” връзките си с парите.
Тъй като всички растем по друг метод и идваме от разнообразни обществени и стопански среди, методът, по който се „ държим “ с парите, методът, по който ги използваме, е разумно да се разграничава от човек на човек. Независимо дали е мъж, или жена.

И е необичайност в една сантиментална връзка и двамата сътрудници

да имат идентична или сходна история с парите.

Петър и Атина са двойка и макар, че са в съвсем еднообразно финансово положение, особеното им отношение към парите основава проблеми.
Парите символизират толкоз доста, че могат да раздерат даже най-силните връзки.
И двамата са на 30 години, печелят обилни суми от работата си, имат заделени пари, нямат задължения. Те са решили какво равнище на „ дружно “ са двамата. По някаква причина обаче финансите „ не падат на масата “. Всеки държи картите си затворени. Не е ясно кой какво заплаща и за какво.
Експертите по връзките упорстват. Не може да има излаз без почтеност, даже в случай че диалогът стане сложен.

Преди да приказваме за пари, може да е потребно първо да изясните какво равнище на „ заедност “ съгласно вас би трябвало да бъде връзката ви.

Ако сте задоволително смели да говорите за тях ясно и намерено, без значение какво сте възпитанието си и какъв брой мъчно може да бъде говоренето за пари, всичко ще се обясни.
Не насилвайте нещата.Всеки има друга история с парите. И тази история може да повлияе на това по какъв начин един се отнася към различен. Без значение от обстановката, не натрапвайте историята или тактиките си за пари на колегата си. Това може да докара до възмущение и други проблеми.
Поддържането на здрава връзка значи пренастройване на упованията, креативност, фокусиране върху това, което е значимо и развлечение един с различен.

 

Източник: ERT /Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР