Как пък не им се ходело на избори и защо

...
Как пък не им се ходело на избори и защо
Коментари Харесай

Борисов: ПП преяждат с власт, сменят ръководства на агенции, за Украйна и болт не сме изпратили

" Как пък не им се ходело на избори и за какво ми пишете такива работи? За да покажем ние какъв брой огромна работа сме, споделят Политическа партия, се отхвърляме от външен министър, само че всичко си остава по този начин, всички останали министри си остават наши. Това е преяждане с власт. Политическа партия споделят и че ГЕРБ са длъжни да ги поддържат за всичко останало. Това е играта на партиите, които са там. "

Това съобщи във Варна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Те споделят, че няма значение дали партиите в Народно събрание (имат права), те нямат права по този меморандум - или ние ще им вземем това право да оферират потвърдени специалисти. Ако пък е Неправителствени организации откъм Политическа партия и Демократична България - имали това право. С този меморандум излиза, че Неправителствени организации стоят по-високо от партиите. Ако е по този начин да си създадем Неправителствени организации, щом са толкоз положителни да станат партии, да влязат в Народното събрание и да ни ръководят. В този документ се споделя да няма никой с изключение на ПП-ДБ и ГЕРБ при избора на регулатори, т.е. всички други жители, които са дали своят вот за Българска социалистическа партия и " Възраждане " се ингнорират, а на тяхно място идват Неправителствени организации - Политическа партия и Демократична България действително. " - добави Борисов.

" Следобед разбрахме, че най-важната организация за Държавен финансов надзор – АДФИ и тя е заменена и то тъй като не се е съгласил остарелият ръководител, поради варненската „ Св. Марина “, където една госпожа желала да стане промяна, само че не станала, и по тази причина шефът на АДФИ си отпътувал, сподели Борисов. Те сменят всичко. Ами ДНСК? БАБХ?, Агенцията по вписванията значима ли е? Ами цялото опазване на здравето е в Демократична България, цялата защита е в ръцете на Политическа партия. Те споделят Тагарев се оправя добре. В същото време българите си мислят, че сме залели Украйна с оръжие, а ние един болт не сме изпратили при решение от 8 декември, изпълнителната власт не е свършила нищо, нула, сподели Борисов. Всички партии са в предизборна акция, само че към този момент и ние сме, активизираме се по структурите. " - сподели още Борисов.

" Денков – знакова фигура – министър председател, Андрей Цеков, всичко до един са ярки партийни фигури. И в този момент ми оферират, в случай че ГЕРБ вземат участие но без ярки фигури, но чакайте кои сте вие да ми давате оценка на партията?! Кои ваши ярки политически фигури можете да покажете за образец? Толкова недъзи показахте, че е едва за предизборна акция – това е едва, не е добре за хората. Вместо да се концентрираме върху положителните неща, естествено е да има спор, ние сме разнообразни, само че положителното да ни държи дружно, геостратегическата ни ориентировка да ни държи дружно, а ние се наскърбяваме. Това с обиждането съм го минал преди две години, в този момент мога единствено да се надсмивам, в един миг историята дава всевъзможни реванши. Каквото и да кажа в този момент, ще е пазарлък. " - сподели още Борисов.

Лидерът на ГЕБ заяви, че структурата на партията във Варна към този момент ще бъде с ново управление. „ Изчаках 3-4 месеца да минат след изборите. Изчаквах да видя дали нещо положително ще се случва за Варна. Портних направи доста за Варна, само че позволи и неточности. Влезе в междуличностни спорове. Много от нашите гласоподаватели се разпръснаха, само че останаха лоялни на мен и на ГЕРБ. Нямаше по какъв начин да не издигнем Портних за всичко положително, което направи. “ - сподели още водачът на ГЕРБ. Създава се общинско управление с ръководител Николай Костадинов, областен кмет на „ Варненчик “, а заместител ще е Христо Христов, областен кмет на „ Младост “, заяви Борисов.

Най-важното за Варна в този момент е, че няма Автомагистрала „ Хемус “, няма Автомагистрала „ Варна “, няма нищо. В общинския съвет е сходно на София, сподели Борисов. „ Срамота е месеци наред да не можеш да направиш болшинство и да приемеш бюджет “, обърна се той и към варненския и към софийския кмет. И прикани общинарите да работят интензивно за Варна. „ Градът е в насипно положение. Срамота е месеци наред да не можеш да направиш болшинство. Когато аз станах кмет, от 61 общински съветници 61 бяха непознати. Но имах поддръжка поради София, още на първото гласоподаване. Ръководството ще е такова, каквото е споделило ИК. Като се каже Варна, се схваща Ники, Христо, Балабанов. Портних в град Варна да не се меси, той ще ми оказва помощ в региона. Забранявам да се месиш във Варна. “ - прикани Борисов.

Според него Портних не заслужавал да не бъде претендент. „ Аз съм предан човек, нямах сърце да взема това решение. В Пловдив го направихме и видяхте резултата. Който е склонен – върви с мен, който не – има доста други партии “, съобщи още Бойко Борисов. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР