Как може децата да свикнат лесно с носенето на очила?

...
Как може децата да свикнат лесно с носенето на очила?
Коментари Харесай

Котка помага на деца да свикнат с носенето на очила

Как може децата да свикнат елементарно с носенето на очила? Една дама от щата Пенсилвания е разкрила ексцентрично решение за дребните пациенти, които посещават нейната оптика.

Казват, че котките са самостоятелни и не се поддават на дресиране. Явно има изключения. Котка на име Трюфел е усвоила някои номера, с цел да взе участие в благородна задача.

Животното било избавено от своята господарка Даниел, която има оптика за детски очила в Меканиксбърг, Пенсилвания. Често изборът от цветове и рамки не оказва помощ на децата да ги харесат, само че Даниел е разкрила метод. Тя е научила Трюфел да стои с очила и да поздравява с лапа. Така процедурата става занимателна за децата.
Даниел Крул, оптик: Три-четири % от децата имат " мързеливо око " и би трябвало да носят превръзки. Тя стои с очила и превръзка на едното стъкло, с цел да покажем на децата, че това е обикновено.
Даниел демонстрира във Facebook чаровното коте по какъв начин стои с очила и си играе с айпад.
Даниел Крул, оптик: Започнах да фотографирам клипове за родители, с цел да я демонстрират на децата си и те да се усещат по-удобно. Радвам се, че доста хора могат да гледат клиповете.
Трюфел извършва своята задача в оптиката всеки ден, когато тя е отворена.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР