Как Митьо Очите се оказа в болница и защо е

...
Как Митьо Очите се оказа в болница и защо е
Коментари Харесай

Какъв смъртоносен коктейл прати Митьо Очите в болница?

Как Митьо Очите се оказа в болница и за какво е приел голяма доза анаболни препарати, а по-късно и  успокоителни?

Флагман.бг събра информация за аргументите, заради които към 18 ч. в петък Димитър Желязков бе признат по неотложност в кардиоболницата „ Сърце и мозък “ в Бургас.

Първоначално той е бил откаран от Антигона – дамата, с която живее, и ескортиран от цялата му защита от шестима души до Спешния център в Несебър към 17:30 ч. Медиците там открили, че пулсът му е над 200, а за към минута кардиограмата показвала темп на сърцето, несъответстващ с живота.

Кръвното му налягане ту изравнявало долната и горната граница, ту двете се разделичавали до степен, в която незабавно се стигнало до мнение, че би трябвало да се транспотира до Бургас.

Самият незабавен пациент единствено успявал да каже, че не знае по какъв начин тъкмо се усеща и че не може да дефинира от какво има чувство, че се намира сред земята и небето.

След като е бил предаден в ръцете на най-хубавите експерти от МБАЛ „ Сърце и мозък “, в 18:30 ч. са почнали и проучвания на всички индикатори на организма му.

Била е включена мониторингова инсталация, която да спомогне за влизането на сърцето в темп. Близките му са били осведомени, че в случай че десетина часа не могат да овладеят положението, може да се стигне до съдбовен излаз – сърдечен или мозъчен инфаркт.

„ За наше утешение, към 10:30 ч. сутринта положението му стартира да се възстановява и към този момент можехме да си отдъхнем, че скоро яките мъже от защитата му пред централния вход на болничното заведение и в коридора пред болничната му стая ще ни освободят от наличието си.

Това бе стресиращо освен за пациентите ни с заболели сърца и мозъчни затруднения, само че и за личния състав “, сподели източник, работещ в здравното заведение, представен от „ Флагман.бг ”.

В 13:00 ч. в събота кортежът е прибрал вип пациента и са отпътували за Несебър. Митьо Очите е бил във очевидно умерено положение.

В петък предиобед Очите не се чувствал в добра кондиция, а доста държал да организира всекидневната си силова подготовка. Затова решил да вземе двойна доза от хормона на растежа и от останалите анаболни препарати, които употребил по време на своята физическа подготовка. Това е довело до пренапрягане на сърдечната активност и възприятието за мощно безпокойствие, тремор на цялото тяло.

По своя преценка Очите решил да потисне свръхвъздействието на анаболните стимуланти с психотропно лекарство от рода на диазепамите. Предозирал и него.

Според експерти е същинско знамение при сходна централизация на два типа самоизключващи се медикамента организмът да се оправи толкоз бързо и за няколко часа да се възстановява активността му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР