Как мъжът Лъв тества една жена? Лъвовете са доста прями

...
Как мъжът Лъв тества една жена? Лъвовете са доста прями
Коментари Харесай

13 странни начина, по които мъжът Лъв тества жените

Как мъжът Лъв тества една жена? Лъвовете са много прями по отношение на възприятията си. Да, хората, родени сред 23 юли и 22 август, са известни със своята искреност. Въпреки това, когато мъжът Лъв е сериозен към една жена, той може да направи дребен тест, с цел да се увери, че тя е подобаваща за него.

Не го приемайте персонално. Не става дума за това, че вие ​​не отговаряте на неговите стандарти, а за това, че той желае да е изцяло сигурен, преди да предприеме крачката. Мъжете Лъв, съвсем като лъва, който съставлява техния зодиак, са диви. Те са екстравагантни, буйни и изискват безусловно боготворене от колегата си. И това са единствено някои от дребното качества, които мъжът Лъв чака от една жена.

Как мъжът Лъв тества жена – 13 странни/необичайни метода

Преди да започнете да си мислите, че мъжете Лъв са прекомерно строги към партньорките си, би трябвало да помислите за какво мъжът Лъв ви тества. Лъвовете са известни със своята преданост. Всъщност мъжът Лъв е по-склонен да се опита да работи върху връзка в задънена улица, в сравнение с да продължи напред. Поради тази податливост да се придържат гневно към уговорките, мъжете Лъвове не обичат да попадат в обстановки, които може да не се оправят по-късно. Така че мъжът Лъв изпитва дамата като метод да се отърве от тази неустановеност. Да забележим какво може да направи:

1. Той ви слага задача

Какво желае да ревизира: дали сте решителна и проведена

Лъвовете са буйни. Те са страхотни водачи и мощни мотиватори. Те харесват, в случай че сътрудниците им могат да отвърнат със същото старание. Така че той ще задава въпроси като какво вършиме в живота, какво желаете да вършиме и какво вършиме за забавление. Или ще ви сложи задача, като да вземем за пример да планирате рожден ден на общ другар. Чрез това той търси следните знаци:

Дали просто следвате инструкциите или желаете да поемете контрола
Дали желаете да сте най-хубавата във всичко, или се задоволявате с по-малко
Дали очаквате най-лошото във всяка обстановка
Дали сте човек, който обича да възнамерява добре, да прави електронни таблици и дали ще оставите отпечатък върху него.

Мъжете Лъв обичат хора, които се вземат на съществено и непрекъснато се пробват да се усъвършенстват. Въпреки това, в случай че сте човек, който прави нещата единствено с цел да ги свърши, може да нямате огромен късмет. Същото важи и в случай че непрекъснато се съмнявате в себе си.

2. Той ви слага в деликатна обстановка

Какво желае да ревизира: дали си предан

Една от най-важните аргументи, заради които мъжът Лъв изпитва дадена жена, е тъй като той извънредно доста държи на лоялната връзка. Това е по този начин, тъй като те са гневно лоялни към всеки непосредствен до тях. Така че не е необичайност мъжът Лъв да се преструва на някой различен в обществените медии и да се пробва да флиртува с вас. Това, което желае да знае е:

Дали ще флиртуваш с някой различен с изключение на него
Дали си почтена за срещата с него
Дали клюкарстваш за него

Мъжът Лъв е податлив към ревнивост и едно безобидно, флиртуващо обръщение може да не му хареса. Той също по този начин ще вземе поради какъв брой сте отворени за проявление на връзката ви. За него общественото проявление на вашето боготворене към него в обществените медии е доказателство за изключителна преданост.

3. Търсене на внимание

Какво желае да ревизира: дали ще го поглезите

Не забравяйте, че лъвовете са просто огромни котки. И Лъвовете, като котките, изискват цялостно внимание. Така той ще ви каже, че е гладен/болен/отегчен измежду нощ. Това, което желае да види е:

Дали ще му дадеш приоритет пред всичко
Дали ще го поглезиш като малко дете
Дали ще го накараш да се почувства специфичен

Ако мъжът Лъв не получи вниманието, което счита, че заслужава от вас, той ще премине към някой различен, който може да го накара да се почувства като единствения мъж на света. Това не е изненада, защото тяхната ръководеща планета е слънцето и като слънцето те желаят да се усещат като център на вашата галактика. Това прави Лъв и Стрелец една от най-съвместимите двойки зодиакални знаци, тъй като Стрелецът може да обезпечи на Лъв цялото внимание, от което се нуждае.

4. Той не се свързва с вас известно време и по-късно желае да се срещнете незабавно

Какво желае да ревизира: дали ще го потърсите, с цел да видите за какво не ви звъни

Лъвовете живеят съгласно „ Бъдете огромни или се приберете вкъщи “. Това се отразява и на любовния им живот. Харесват огромни жестове на обич. Така че той може да не се обади с дни и внезапно да изиска среща ненадейно. Това, което той се пробва да разбере е:

Дали ще се свържете с него през това време
Дали ще искаш да се оплачеш, че не ти се е обаждал
Дали ще положите старания да се появите на тази среща

Ако сте изцяло безгрижни по отношение на това, че той не ви се обажда и го посрещнете по пижама, той евентуално ще си тръгне. Лъвовете чакат цялостно боготворене от сътрудниците си. Така че, в случай че му се обадиш незабавно щом схванеш, че са минали 2 часа, откогато ти е звънял последно, или му изкрещиш, че не ти се е обадил 3 дни, ще направиш усещане.

5. Той ви избира на празненство

Какво желае да ревизира: дали сте уверени

Как мъжът Лъв тества една жена на празненства, може би се чудите? Лъвовете са уверени и обичат вниманието. Те са сърцето и душата на празненствата. И не се задоволяват с нищо по-малко в своите сътрудници. Той ще ви сложи под светлините на прожекторите на събиранията. Какво търси:

Колко добре можете да се справите със светлината на прожекторите?
Дали ще можете да привлечете вниманието на другите
Харесвана ли си?
Страхувате ли се да покажете обществено интереса си към него?

За да отговорите на въпроса „ Какви качества търси мъжът Лъв в една жена? “, първо би трябвало да разберете мъжа Лъв. Има високо самочувствие и обича да бъде известен. Той не желае да бъде с някой, който не може да бъде в центъра, тъй като той постоянно е там. Ако не можете да се справите с вниманието, ще въздъхне и ще продължи напред. Въпреки това, в случай че сте харизматична и се държите в тълпата в действителност добре, ще го извършите слаб в коленете за нула време. Бонус точки, в случай че флиртувате намерено с него.

6. Завежда ви на екстравагантна първа среща

Какво желае да ревизира: дали харесвате провокациите

Лъвовете обичат да провокират себе си. Нормалното е скучно за тях и имат нюх към драмата. Така че не се изненадвайте, в случай че той ви заведе не на сладка и занимателна първа среща, а на каяк или планеризъм. Той желае да види:

Колко добре можете да поддържате необикновена концепция?
Едно предизвикателство плаши ли ви?
Предизвиквате ли го?

Ако сте човек, който обича да пробва нови неща, това ще бъде необикновено преживяване и за двама ви. Когато мъжът Лъв е сериозен към една жена, той чака тя да одобри провокациите. Ако той предложи разходка с хеликоптер, предложи скок с парашут. Ако не обичате да се изправяте лице в лице със страховете си, тогава този мъж няма да ви почита.

7. Той пита какво планирате да вършиме през уикенда

Какво желае да ревизира: дали можете да бъдете мистериозна

Лъвовете могат да се отегчат доста елементарно, заради което ненавиждат рутината. Те обичат да вършат нови неща, изключително неща, които ги тласкат оттатък техните граници. Така че е допустимо той да ви попита какво можете да вършиме двамата през уикенда. Ето защо ви тества мъж Лъв:

Дали обичате да планирате пътуванията си, или очаквате други да го създадат вместо вас
Дали търсите комфорт, или предизвикателство
Дали си непредсказуема

Лъвът принадлежи към Дома на децата в доста астрологични обичаи. Затова обичат да поемат опасности. С Лъвовете непрестанно би трябвало да работите, с цел да поддържате тази искра жива. Чудесен метод да го извършите е да продължите да планирате нови неща, които да вършиме дружно. Когато го помолите да бъде подготвен с палатка и обувки за катерене, той към този момент е изпълнен с неспокойствие.

8. Той ви кара да се чудите: „ Опитва ли се да ме накара да ревнувам? “

Какво желае да ревизира: дали си зряла

Мъжете Лъвове ревнуват, в случай че говорите с други мъже, само че желаят да сте зряла, в случай че те флиртуват с някоя друга. Звучи лицемерно. Може да започнете да си мислите: „ Този ​​мъж ме обърква безпределно. “ Но това се дължи на непрекъснатата им потребност от сигурност. Така че те ще виждат:

Дали ще изпаднете в гняв, или се справите зряло
Дали ще започнете да флиртувате с някой различен, с цел да му дадете от личното му лекарство
Дали ще започнете да играете игри на мозъка, с цел да го накажете

Лъвовете не имат вяра в любовта от пръв взор. За тях връзката би трябвало да узрее с времето, с цел да я нарекат обич. Основен знак за зряла връзка е, когато не вдигате звук за това, че сътрудникът ви приказва с някой различен. Най-лошото би било, в случай че се опитате да го накарате да ревнува. Ако не ви харесва да флиртува с други, кажете му го напряко. Лъвовете ценят честността.

 

9. Той ви кани на трекинг в последния миг

Какво желае да ревизира: дали сте спонтанна

Не очаквате лъвът да не обича приключенията. В природата им е да търсят тръпката и да се отвращават от всичко рутинно. Той ще ви помоли за пътешестване в последния миг. Или да те заведе на среща с родителите му, друг тип премеждие. Това, което желае да види е:

Дали можете елементарно да се адаптирате към нетипични условия
Дали можете да функционирате независимо в тези обстановки
Дали можете да го извършите незабравимо за него

Това, което той се пробва да разбере, е какво може да чака от една жена, в случай че хвърли крива топка към нея. Не всеки може да се оправи с натиска да бъде измежду дивата природа или да отиде неопитен на среща с евентуалните си свекъри.

10. Той обича да показва пред други хора, че сте „ негова “

Какво желае да ревизира: дали можете да се справите с вниманието му

Когато мъжът Лъв е сериозен за вас, ще бъдете обсипани с внимание, трагични прояви на обвързаност и физическо допиране, с цел да покаже на другите, че му принадлежите. На някои дами това може да им се стори задушаващо. Но това, което той търси е:

Дали можете да приемете неговото притежателно държание
Дали можете намерено да покажете възприятията си към него

Лъвовете са териториални и склонни към любовния език на физическото допиране. И това се разгръща върху хората към тях. Ако се чувствате неловко от неговото възприятие за благосъстоятелност, той може да го одобри като отменяне. А Лъвовете са известни с пасивно-агресивното си държание.

11. Когато се почувствате подготвени, той ще се радва да преминете към фамилиарност

Какво желае да ревизира: дали имате интензивна химия с него

Как мъжът Лъв тества една жена за интимна съгласуемост? Както всичко останало, сексът с Лъв е натоварен и див. Техните оферти могат да бъдат неповторими и може да включват ролеви игри. Това, което той в действителност желае да знае е:

Дали сте преобладаваща, или покорна в леглото
Колко дива можеш да станеш

Мъжът Лъв обича да господства в леглото, тъй че ще се радва, в случай че му позволите да поеме водещата роля. В същото време Лъвът също обича да прави прекарването радостно за партньорката си и е деликатен към нейните потребности.

12. Той ревизира дали се консултирате с него

Какво желае да ревизира: Дали ще му позволите да бъде кралят във връзката

Мъжете Лъв обичат да бъдат спонтанни, само че няма да го оценят, в случай че вземате решения за двамата. Не забравяйте, че мъжът Лъв обича да бъде алфа, заради което не се схваща с авторитетни фигури. Така че, в случай че организирате сватбата ви, без да се консултирате с него, той няма да е удовлетворен от това. Как мъжът Лъв тества една жена? Ето по какъв начин:

Той ревизира дали се консултирате с него за значими неща, даже и да няма механически знания за това
Той отбелязва, в случай че твърдите, че няма механически знания по тематиката
Той следи, в случай че вършиме промени в неговото пространство, без да му казвате
Никога не правете нещо, което включва вас двамата, без да попитате за неговото мнение. Лъвовете обичат да имат вяра, че те са кралете, а всички останали са техни жители. Въпреки че не е правилно, когато се отнасяте с него като с крал, го карате да се усеща като подобен. Не мислете за това като за глезене на егото му, мислете за това като за увещание, че той е специфичен за вас.

 

13. Отказва да одобри грешките си

Какво желае да ревизира: дали можете да се справите с минусите му

Лъвовете са склонни да бъдат доста упорити, до степен да бъдат едни от най-токсичните зодиакални знаци. Ето за какво те в никакъв случай не признават грешките си обществено, даже когато го знаят. Тази зодия има закрепена модалност, която прави Лъва мощно подозрителен и резистентен на промени. Необходима му е доста търпелива и дипломатична жена, която да му изясни за какво е сбъркал, без да го обиди. Това, което желае да види е:

Дали ще го коригирате още веднъж и още веднъж, изключително обществено
Дали ще се опитате да разрешите проблеми, породени от него, преди някой да забележи
Дали ще го повдигнете на въпрос по-късно

Тъй като мъжът Лъв чака преданост от вас, той ще го оцени, в случай че се опитате да ги прикриете или да се опитате да ги разрешите. Тенденцията да не приемате, че те могат да бъркат, може да бъде пагубна, само че в случай че сте търпеливи и любящи, тогава можете да му помогнете да одобри минусите си.

Кога Лъвът ще те тества

Краткият отговор е: от самото начало. Поне до момента в който не е изцяло сигурен във вас. Това са сюжетите, в които той ще ви тества:

Те ще ви тестват, когато си падат по вас: мъжете Лъвове са склонни към трагичните жестове, тъй че ще ви поглезят един ден и ще не помнят за вас на идващия. Те тестват по какъв начин реагирате на тяхното неявяване и тези проби може да се случват толкоз постоянно, че може да започнете да си мислите „ Този ​​мъж Лъв ме обърква “. Но не забравяйте, че любовта не е игра за Лъва и се развива след дълго обсъждане

Те ще ви тестват даже когато излизате известно време: допустимо е да излизате с вашия мъж Лъв известно време, само че това не е сигурен знак, че инцидентната ви връзка става сериозна. Така че те ще ви тестват, до момента в който не се уверят във вас

Те ще ви тестват, когато минимум го очаквате: Вместо да се пробвате да го впечатлите на срещи, концентрирайте се върху ежедневното си държание. Това е мястото, където той те следи подсъзнателно, с цел да види какъв брой добре се вписваш в концепцията му за сродна душа

Те ще ви тестват на самия първи ден: Тези „ проби “ ще стартират от първия ден, в който го срещнете, даже и да не е на среща. С напредването на връзката ви той ще продължи да прави все по-странни неща, с цел да ревизира отговора ви. След като разбере, че вие ​​сте неговата същинска сродна душа, той няма да се поколебае да го каже

Мъжете Лъв тестват своите сътрудници, защото търсят дълготрайно обвързване
Лоялност, пристрастеност, убеденост и обич към приключенията са качествата, които мъжът Лъв търси в една жена
Идеалната връзка за мъж Лъв е тази, в която той непрекъснато е гален и каран да се усеща специфичен
Номерът да спечелиш сърцето на мъж Лъв е да бъдеш най-хубавата си версия. Все отново копнеете за лъв, не бихте ли предпочели да бъдете лъвица?

Често задавани въпроси
1. Как да разберете дали мъж Лъв ви тества?
Трябва да потърсите знаци, като да вземем за пример той да се пробва да ви издърпа доникъде на дансинга, да ви предложения на голямо събитие и да демонстрира горещо и студено държание.

2. Как да разберете дали мъж Лъв ви играе?
Езикът на любовта на мъжа Лъв е даването и приемането на внимание. Ако той продължава да  спи с вас, само че не се пробва да притегли вниманието ви или да ви провокира по някакъв метод, тогава това е ранен знак, че той е състезател и не е сериозен с вас.

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР