Как изглежда реакцията на световните лидери спрямо мигрантската криза отстрани?

...
Как изглежда реакцията на световните лидери спрямо мигрантската криза отстрани?
Коментари Харесай

Тъжна кръстоска между получовеци и страхливци: какво мисли Стинг за световните лидери

Как наподобява реакцията на международните водачи по отношение на мигрантската рецесия в профил?

Британският артист, артист и деятел Стинг изля гнева си към тях, като ги назова " тъжна кръстоска сред получовеци и страхливци " обществено, на мероприятие на „ Амнести интърнешънъл “ в гръцката столица Атина.

" Да благодарим на Господ за Гърция, тъй като вие показахте пътя. Вие показахте по какъв начин би трябвало да се отнасяме към бежанците, до момента в който други строят стени.

Когато деца са откъсвани от техните майки и вкарвани в кафези, вие действате със съчувствие, благотворителност и разсъдък. Защото другите по този начин наречени водачи, тъжна кръстоска сред получовеци и страхливци, не могат да разрешат казуса ... Отново Гърция ни сподели по какъв начин да сме цивилизовани ", сподели Стинг (Гордън Съмнър).

Думите му подсетиха за политиката на американския президент Доналд Тръмп да разделя дребни деца от родителите им при нелегално влизане в Съединени американски щати от Мексико и да ги държи затворени - процедура, която той спря след общественото ѝ всеобщо наказание, в това число от брачната половинка му Мелания.

От друга страна, упрекът за некадърност за разрешаване на мигрантската рецесия е непосредствено насочен към европейските водачи - част от тях оферират връщане на граничния надзор, други - отпращането на хората в първите страни, в които мигрантите са били регистрирани.

Дори през днешния ден в Брюксел се организира изключителна среща на държавните водачите, в която взе участие и България, по въпроса за мигрантите.

Стинг даде Гърция като образец за човещина. Там  близо половин милион бежанци са получили поддръжка в Гърция от 2015 година насам , до момента в който страната се бори да преодолее големите си финансови проблеми.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР