Как гледа бизнесът на политическата нестабилност у нас и шансовете

...
Как гледа бизнесът на политическата нестабилност у нас и шансовете
Коментари Харесай

Румен Драганов: Предвиждаме пълно възстановяване на туризма след пандемията през 2024 г.

Как гледа бизнесът на политическата неустойчивост у нас и възможностите за кабинет, с този въпрос Tribune.bg се обкъм доцент Румен Драганов, . Във времето от 1992 до 1994 година той е основен изпълнителен шеф на " Балкан холидейз интернейшенъл ". От 1997 година е ръководител на Комитета по туризъм и зам.-министър на търговията и туризма, а също и член на Националния ръб по туризъм. Във времето от 1999-2006 е ръководител на Съвета по туризъм - София.

Г-н Драганов, отразява ли се на туристическия бизнес политическата турбуленция у нас и неналичието на воля за сформиране на постоянен кабинет от това Народно заседание?

Ако гледаме туризма, преди малко завърши една среща в Народното събрание за макроикономическата рамка и би трябвало да уточня, че браншът договаря сега кревати за 2024 и 2025г. Следващата 2023г. от дълго време е на пазара. Или стратегическият модел на туризма е подобен, че ние работим с един три годишен проект на предвидимост, т.е. ние би трябвало да знаем цените такива, каквито ще бъдат през идващите две години. От тази позиция, намирайки се в Народното събрание, мога да Ви кажа, че за туризма е доста необичайно какво се случва тук, тъй като туристите, които идват и ще дойдат, те нямат никакво отношение към това, което се случва тук. И освен във връзка с България, туристите нямат от
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР