Как да сравним допълнителните планове на Medicare

...
На пазара има множество застрахователни планове и ако потребителите прекарват
Коментари Харесай

На пазара има множество застрахователни планове и ако потребителите прекарват времето си в основни изследвания, резултатите могат да бъдат главозамайващи. С толкова много за избор и различни разходи за разбиране, може да бъде трудно да се определи кои са ценни и кои не.

Докато традиционните видове застраховки, като живот, здраве и автомобил, са познати на милиони , има много други, които са по-малко известни. Но по-малко известното не означава непременно по-малко качество. Просто може да отнеме малко повече време и търпение, за да намерите най-добрата политика. Това важи за множество видове застраховки, но особено за тези за възрастни и възрастни хора, като дългосрочни грижи и допълнителни планове за Medicare.

Допълнителната застраховка Medicare, известна още като Medigap, може да помогне за запълване на празнините в покритието, оставени от Medicare и редовните полици за здравно осигуряване. За да намерите най-добрия за вашите нужди, ще искате да пазарувате и да сравнявате няколко плана. Съответно, това помага да знаете как най-добре да сравните вашите опции за допълнителен план Medicare.

Можете лесно да прегледате допълнителните планове Medicare тук, за да намерите този, който работи най-добре за вас.

Как да сравните Допълнителни планове на Medicare

Ето три важни стъпки, които трябва да предприемете, когато сравнявате допълнителните планове на Medicare.

Разберете нуждите си

Преди да направите каквото и да било, разберете какво ви е необходимо от Medicare допълнителен план за. Разберете нуждите си сега и прегледайте бюджета си, за да знаете какво можете да си позволите и как допълнителен план може да ви помогне да свържете двата края.

Но приемете и далновиден подход. Помислете и за вашите бъдещи здравни изисквания. В идеалния случай ще можете да си осигурите план, който може да ви защити сега, но също така е достатъчно гъвкав, за да ви помогне в бъдеще. Като разберете нуждите си, ще можете да определите плана, от който се нуждаете, и по този начин да знаете кои да сравните.

Започнете, като прегледате опциите си за допълнителна застраховка Medicare тук сега.

< h3>Попитайте за цените

Според Medicare.gov ползите от всеки допълнителен план с букви са идентични. Но ценовите точки ще варират. Така че не се страхувайте да питате за разходите.

„Цената е единствената разлика между полиците с едно и също писмо, продавани от различни компании“, отбелязва правителственият уебсайт. „Разходите могат да варират значително между компаниите, така че се свържете с повече от една компания, която продава полици на Medigap във вашия щат, за да получите приблизителна оценка.“

Правителството също така препоръчва да се свържете с двата щатски застрахователни отдела (за да видите дали има някакви оплаквания срещу компаниите, които обмисляте) и местната програма за подпомагане на държавното здравно осигуряване (SHIP). Последният може да е в състояние да ви предостави „Ръководство за пазаруване при сравняване на проценти на Medigap“ за щата, в който искате да си осигурите план.

Използвайте ресурсите си

Приятели и роднини може да бъде страхотен ресурс при сравняване на допълнителните планове на Medicare. Те могат да отговорят на много от въпросите, които може да имате, и могат да ви помогнат да ви насочат в правилната посока. Но официалните канали също са от полза. Правителствената диаграма, сравняваща предимствата на плана Medigap, може да ви предостави критична информация, всичко на едно място.

И не се колебайте да се свържете директно с компаниите. Въпреки че цената е от първостепенно значение, услугата и грижите, които получавате от всеки доставчик, са важни и в крайна сметка може да почувствате, че плащането на малко повече с един доставчик си заслужава, ако се чувствате по-комфортно с техните услуги.

Научете повече за вашите опции за допълнителен план Medicare тук днес.

Изводът

Както всеки вид застраховка, допълнителната Medicare изисква от кандидатите да направят проучване и да разберат възможностите си. Един от начините да направите това е да сравните ефективно вашите допълнителни опции. Първо започнете, като разберете за какво се нуждаете от плана сега и за какво може да се нуждаете от него, за да помогнете в дългосрочен план. След това започнете да питате за цените на въпросните компании, тъй като повечето от основните опции за покритие са стандартни. И накрая, обмислете използването на всички ваши ресурси, вариращи от членове на семейството и приятели до полезната правителствена информация, която можете лесно да намерите онлайн.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР