Как да привличаш любов и сексуалност в живота си? Как

...
Как да привличаш любов и сексуалност в живота си? Как
Коментари Харесай

Как да бъдеш Любовницата: практични съвети от Лариса Ренар

Как да привличаш обич и половост в живота си?
Как да разкриеш Любовницата в себе си?

Отговорите ще намериш тук, в практичните препоръки от Лариса Ренар.

Жената Любовница е темпераментна и игрива. Тя не се опасява да се изявява. Умее да показва добре даже минусите си. Огнената жена е артистична и има податливост да се увлича. Но доста постоянно нейните оферти са смели, истински и непредвидени.

В положението Любовница дамата може да бъде егоистична, спорна и избухлива. Тя дерзае и го прави със размах. А това се харесва на всички към нея, най-много на мъжете.

С помощта на тези техники можеш да засилиш своята половост. Ако овладееш стихията на Огъня, всички мъже ще бъдат луди по теб. Именно от твоята половост зависи какъв мъж ще привлечешш в живота си.

Важно е освен да привлечеш мъжа, само че и да го задържиш.

 g Thinkstock

Как да изглеждаш като Любовница?

Когато говорохме за Кралицата и Момичето, ви подсказахме разнообразни цветове и оттенъци, които провокират специфични асоциации. А в този момент като става дума за Любовницата, ще кажем изрично – в това положение дамата просто е длъжна да носи облекла в алено.

Червеният цвят още от древността е символизирал обич, пристрастеност, великолепие и власт. Това е цветът на мощните и енергични хора, цветът на спечелилите и водачите.

Червена коприна и черен тънък атлаз, винено кадифе и черна дантела – избирай цветове и тъкани, които нервират въображението, разсънват пристрастеността.

Дълги обеци , подчертаващи линията на шията. Проблясващо синджирче с рубин, което кара погледа да се насочи към гърдите.
Заложи на златно коланче, което обгръща талията.

Провокирай и приковавай вниманието на местата, на които искаш да акцентираш.

 g Thinkstock

Аромат на Любовница

Ако искаш да се чувстваш същинска жрица на любовта и да взимаш мозъка на всеки мъж, ще ти помогне ароматът за Любовница. Мъжът ще почувства в теб буйната полова, мечтана непозната. Избери ароматите на иланг-иланг, жасмин, сандал и джинджифил.

 g Thinkstock

Арабски грим за Любовница

Вежди – дълги, прави, нападателни.
Черен молив
Контур на устните – физически
Червило – с един звук по-светло от естествения цвят.
Туш – черен
Блясък – бели, ярко бежови сенки
Сенки – мрачно кафяви или с цвят на мрачен асфсалт
Руж – прасковени тонове, акцентират скулите

 g Thinkstock

Как да засилиш стихията на Огъня?

Можеш да засилиш стихията на Огъня и благодарение на драгоценен камък. Камъкът на Любовницата е Рубинът. Всички свойства на рубина се свързват с аления му цвят. Този камък усилва половата сила.

 g Thinkstock

3 техники за развиване на Любовница:

Изявявай се – бъди уверена във всичко, което правиш. Наслаждавай се на дребните победи. Нека триумф, обич и пристрастеност има във всяко твое начинание.

Намери си занимание – то е нещо, което можеш да опиташ, без да ти попречи на главната активност. Именно заниманието разрешава да разкриеш креативния си капацитет. То ще ти помогне да откриеш нещо ново в себе си и да се сдобиеш с нови познанства.

Бъди Жрица на Любовта – Изпълвай живота и дните си със буйна обич. Нека тя е водещата мощ у теб. Влагай страст и възбуденост във всичко, с което се захванеш. Това ще притегля още повече полова сила.

Сега знаеш от какво имаш потребност, с цел да изглеждаш и да се чувстваш като Любовница. За да отключиш в себе си тази същинска сила– учи се от най-хубавите!

 g Thinkstock

Заповядай на семинара на Лариса Ренар и Наталия Кобилкина на тематика: "Кръгът на женската мощ: Презареждане и се превърни в същинска Кралица.

Отдай се на пристрастеността и огъня, и не забравяй: Ти си Edna неповторима и магична жена от Кръга на женската мощ!

 g Thinkstock

Автор: Мишел

Припомни си още:
Кралица! Момиче! Любовница или Хазяйка! Коя си ти? Как да бъдеш Кралицата: практични препоръки от Лариса Ренар Как да бъдеш Момичето: практични препоръки от Лариса Ренар
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР