Как да оформим предния и задния двор – идеите за

...
Как да оформим предния и задния двор – идеите за
Коментари Харесай

Как да оформим предния и задния двор с 20+ подходящи идеи


Как да оформим предния и задния двор – концепциите за озеленяване на предните и задните дворове не трябва да се подценяват. В множеството случаи хората обръщат повече внимание на вътрешната част на къщата си и по-малко на екстериора.

Проектирането на вашият пейзаж е също толкоз значимо, колкото проектирането на която и да е част от къщата. Идеите за озеленяване, които са ловко изпълнени, могат да добавят цялостната хармония на вашата.

Тъй като има доста хрумвания за озеленяване, от които да избирате, пробвайте да изберете коя би била най-подходяща за вашето пространство и по-късно направете корекции, с цел да създадете вашата съвършена градина.
1. Евтини хрумвания за озеленяване
Пътеката е доста елементарна, само че я прави красива от добре подрязаната трева към нея. Има засадени цветя, с цел да стане цветно. Не забравяйте да поддържате покрайнината подредена, като извадите плевелите незабавно щом се появят.
2. Красив дизайн на домашната градина – по какъв начин да оформим предния и задния двор  Красив дизайн на домашната градина - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Това е хубав дизайн на нашата градина за озеленяване на предния двор. Можете да актуализирате дизайна на предния си двор, като добавите шубраци, пътеки, цветни градини, с цел да го извършите пъстър и цветен.
3. Съвременен пейзаж на предния двор  Съвременен пейзаж на предния двор - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Тези дни модерното озеленяване малко се смекчи. Има най-малък метод с по-малки камъни и цъфтящи растения.
4. Страхотни хрумвания за ландшафт  Страхотни хрумвания за ландшафт - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Това е минималистично озеленяване за челен двор с цветна градина. Това е най-хубавият метод да озелените предния си двор.
5. Идеи за пустинно озеленяване – по какъв начин да оформим предния и задния двор  Идеи за пустинно озеленяване - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Освен растения и цветя, можете също да добавите камъни, трошляк и речни камъчета, с цел да добавите текстура към вашия ландшафт. Този дизайн е емфатичен от саксийните растения.
6. Лесни хрумвания за ландшафт  Лесни хрумвания за ландшафт - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Ако имате огромен дом и огромен челен двор, тогава би трябвало да имате и по-голям имот за вашите растения. Въпреки това, няма потребност да запълвате всяко пространство. Нещо като тези жълти изпъкналости може да накара дизайна да се откроява с доста малко!
7. Направи си самичък хрумвания за озеленяване  Направи си самичък хрумвания за озеленяване - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Това е просто озеленяване на предния двор за дребни пространства. Ако имате малко пространство в предния си двор, тогава можете да го извършите да наподобява сладко и съвършено, като имате дребна градина с трева и растения.
8. Идеи за озеленяване на тропически челен двор  Идеи за озеленяване на тропически челен двор - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Ако имате огромна къща с голям челен двор, би трябвало да имате поради, че не всички дървета са подобаващи за нея. Тази голяма палма наподобява ужасно на тази огромна къща.
9. Идеи за хубав пейзаж в предния двор  Идеи за хубав пейзаж в предния двор - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Един от най-хубавите способи да трансформирате скромното си пространство в нещо по-голямо е като употребявате симетричния метод. Наличието на идентичен баланс сред дървета и цветя от двете страни го прави да наподобява необикновено.
10. Идеи красива украса със скален пейзаж  Идеи красива украса със скален пейзаж - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Това е комбинация от съвременна архитектура и пустинно озеленяване. Това е идеалната конфигурация за ксерискейпиране (озеленяване без растения и трева). Линиите и равнините на къщата работят добре с добре структурирания ландшафтен дизайн.
11. Идеи за красива градина – по какъв начин да оформим предния и задния двор  Идеи за красива градина - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Градината в предния двор на е най-подходяща за минимално пространство. Създайте скални пътеки и го смесете с трайни насаждения. Добавете ъгъл за сядане, с цел да наподобява по-привлекателно.
12. Голям и пъстър челен двор  Голям и пъстър челен двор - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Когато посетителите влязат в предния ви двор, направете го величествен. Огромните цветни аранжировки в саксия са живописен метод да ги посрещнете във вашия двор и дом.
13. Идеи за красиво засаждане в предния двор  Идеи за красиво засаждане в предния двор - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Най-красивите предни дворове са направени от диви цъфтящи растения. Ако желаете да имате този дизайн, тогава не забравяйте да вземете поради височината на вашите трайни насаждения. Най-високите растения би трябвало да са откъм гърба, до момента в който най-ниските растения би трябвало да са начело. По този метод всяко растение ще бъде добре оценено.
14. Красота с камъни в предния двор – по какъв начин да оформим предния и задния двор  Красота с камъни в предния двор - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Идеите за озеленяване на предния двор могат да подобрят привлекателността на външния тип на вашия дом. Този хубав дизайн е комбинация от камъни, скали, растения и водни тела с малко трева.

15. Евтини хрумвания за озеленяване  Евтини хрумвания за озеленяване - по какъв начин да оформим предния и задния двор
Това неутрално озеленяване наподобява ужасно с бели диви цветя, трева и дребни шубраци. Мулчирането придава сексапил на този изобретателен дизайн.
16. Ландшафтни планове за дребни дворове  Ландшафтни планове за дребни дворове
Дизайнът на тази каменна къща е прибавен и върху озеленяването. Земният челен двор се състои от огромни камъни, съчетани с естествена зеленина. Изглежда толкоз просто и умерено.

17. Идеи за ландшафтен дизайн на предния двор – по какъв начин да оформим предния и задния двор  Идеи за ландшафтен дизайн на предния двор
Висящите цъфтящи саксии в предния ви двор обезпечават пресен и грациозен образ на вашия дом. Можете също по този начин да ги сменяте всяка година, с цел да се насладите на пресен нов образ.
18. Невероятни хрумвания за озеленяване  Невероятни хрумвания за озеленяване
Това е просто и сладко озеленяване, което акцентира очарователния дом. Естественият цвят обезпечава комфорт и прохлада.
19. Идеи за ландшафт към къщата – по какъв начин да оформим предния и задния двор  Идеи за ландшафт към къщата
Най-добрите хрумвания за озеленяване на предния двор с култивиран цветя и растения. Ако желаете да запазите нещата елементарни, оставете зелената трева, шубраци, цветя и растения да ви обезпечат прохлада.

20. Идеи за озеленяване в предния двор  Идеи за озеленяване в предния двор
Зелената трева и привлекателността на бордюра са създадени в това озеленяване на предния двор. Може да подсигурява на посетителите, че са добре пристигнали да влязат във вашия двор и дом.

И в случай че тези хрумвания са ви малко, ето още една подобаваща порция, от която да се вдъхновите:
            Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР