Как да намерите общ език с любимия човек, с когото

...
Как да намерите общ език с любимия човек, с когото
Коментари Харесай

Секс при различни темпераменти – график, търпимост и търсене

Как да намерите общ език с обичания човек, с който темпераментите ви не съответстват изцяло, само че не желаете да се разделяте с него или да търсите премеждие встрани.

Сексолози и психолози поучават да си извършите секс по разписание . Набележете си избрани дни, когато безусловно ще се посветите един на различен. От една страна, това наподобява прекомерно делово и програмирано, само че пък от друга, имате късмет да се подготвите, да се настроите, да се сетите за пазаруването на цветя или да подготвите вечеря на свещи .

Ако партньорът/ката не желаят секс, не го приемайте, че това безусловно е обвързвано с вашата персона. Приемете като нещо обикновено, че има моменти, когато на човек въобще не му е до фамилиарност. В последна сметка човешките връзки не свършват с нея. Потърсете други способи да покажете заинтересоваността си един към различен.

Друг съвет на специалистите е да мастурбирате. И да не се притеснявате от това. Може би пък вашият партньор/ка ще забележи и ще изиска да се причисли към вас.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР