Как да намалее тежестта на ученическите раници са обсъдили днес

...
Как да намалее тежестта на ученическите раници са обсъдили днес
Коментари Харесай

Обсъждат мерки за намаляване на тежестта на ученическите раници

Как да намалее тежестта на ученическите раници са разискали през днешния ден на среща в Министерството на образованието специалисти и издатели на учебници. Един от многото предлагани разновидности е бил да се разделят учебниците над 64 страници на две елементи. Имало е и доста други хрумвания, разискванията ще продължат в работна група, преди да се излезе с съответно предложение. Петокласничка подаде тъжба до Агенцията за протекция на детето против непостижимата тежест на гърба й. Темата получи необятен публичен отзив. Проблемът се повдига при започване на всяка образователна година, само че все остава без решение.

  Тежките ученическите раници - по какъв начин въздействат на здравето и по какъв начин да станат по-леки? Тежките ученическите раници - по какъв начин въздействат на здравето и по какъв начин да станат по-леки?
Ученическите раници могат да бъдат по-леки, в това увериха през днешния ден от Държавната организация за протекция на детето. Повод за реакцията стана тъжба на петоклас...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР