Как да гледате днешния мач на LSU Tigers срещу Ole Miss Rebels: Начален час, опции за предаване на живо, още

...
Въпреки че се бори за победа с 34-31 седмица 4
Коментари Харесай

Въпреки че се бори за победа с 34-31 седмица 4 над Arkansas Razorbacks, LSU все още се смята за един от най-силните футболни програми в SEC. Очаквайки седмица 5, Тигрите са с 3-1 и се нуждаят от победа над коравия отбор на Ole Miss Rebels. Отборът домакин спечели осем от последните десет срещи в серията, което означава, че Тигрите имат тежка битка за победа в събота.

LSU срещу Ole Miss ще бъде един от най-добрите мачове за седмица 5. Ето как да го гледате.

Гледайте мача на Paramount+

Забележка: CBS Essentials и Paramount+ са дъщерни дружества на Paramount.

Как да гледате играта LSU Tigers срещу Ole Miss Rebels

Мачът от седмица 5 между Tigers и Rebels ще се играе събота, 30 септември в 6: 00 ч. вечерта ET (3:00 ч. PT). Ще бъде излъчен по ESPN. Въпреки че повечето кабелни пакети включват ESPN, лесно е да гледате мача, ако ESPN не е включен в абонамента ви за кабелна телевизия или ако изобщо нямате кабел. Вашите най-добри опции за гледане са по-долу. (Опциите за поточно предаване изискват интернет доставчик.)

Предавайте поточно играта на Sling TV на половин цена

Един от най-рентабилните начини за поточно предаване на живо от NCAA и NFL футболът тази година е през . Стриймърът предлага достъп до мрежата на NFL, местни филиали на NBC, FOX и ABC (където има) и ESPN със своя план Orange + Blue Tier. Също така си струва да се отбележи: Sling TV се предлага с включено 50 часа базирано на облака DVR пространство за запис, идеално за запис на всички най-добри NFL мачове за сезона.

Този план обикновено струва $60 на месец, но стриймърът в момента предлага 50% отстъпка за първия ви месец, така че ще платите само $30. Можете да научите повече, като докоснете бутона по-долу.

Най-важни функции на ниво Sling TV Orange + Blue:

Има общо 46 канала за гледане, включително местни филиали на NBC, Fox и ABC (където има). Получавате достъп до повечето местни NFL игри и игри с национално излъчване на най-ниската цена. Всички нива на абонамент включват 50 часа базирано на облак DVR съхранение. $30 (първи месец)

Надграждане до пакет Sports Extra на Sling TV

Sling TV има ново предложение за сезон 2023 на NCAA колежански футбол и сезон 2023 на NFL, наречено Sports Extra. Този подобрен пакет е предназначен за супер фенове на NFL и колежански футбол, с достъп до NFL Redzone, ESPN, NFL, SEC, ACC, PAC 12, Big10 и Longhorn Networks.

В момента се предлага страхотна оферта за Sling TV Sports Extra: можете да получите пет месеца Sling TV Orange + Blue + Sports Extra за $274. Това възлиза на само $55 на месец, дори по-добра цена, отколкото да се абонирате само за $60 на месец Orange + Blue план. Това е най-рентабилният начин за поточно предаване на повечето NFL игри тази година.

Можете да научите повече за Sling TV и Sports Extra, като докоснете бутона по-долу.

Надстройте до Sling TV Sports Extra

Гледайте играта Tigers vs. Rebels с FuboTV

Можете също да гледате играта на . FuboTV е ориентирана към спорта стрийминг услуга, която предлага достъп до почти всяка игра на NFL за сезона. Пакетите включват CBS, Fox, NBC, ESPN, NFL Network, NFL RedZone и други, така че ще можете да гледате повече от днешните игри.

За да гледате NFL без кабел, започнете седемдневен безплатен пробен период на Fubo. Можете да започнете да гледате веднага на вашия телевизор, телефон, таблет или компютър. Fox, както знаете, предлага неделни NFC игри чрез „NFL on Fox“; докато ESPN е домът на "Футбол в понеделник вечер". ABC излъчва и някои "MNF" игри.

В допълнение към NFL футбол, FuboTV предлага MLB, NBA, NHL, MLS и международни футболни игри. FuboTV започва от $75 на месец за Pro ниво (включва NFL Network); $100 на месец Ultimate ниво включва NFL RedZone.

Върхови характеристики на FuboTV:

Професионалното ниво включва 169 канала, включително NFL Network; Нивото Ultimate включва 289 канала, включително NFL RedZone. FuboTV включва всички канали, от които ще се нуждаете, за да гледате спорт на живо, включително CBS (не се предлага чрез Sling TV). Всички нива се предлагат с 1000 часа DVR запис. Започнете своя безплатен пробен период на FuboTV

Гледайте мача LSU срещу Ole Miss на Hulu + TV на живо

Можете да гледате колежански футбол по ESPN с . Пакетът включва достъп до 90 канала, включително ESPN, Fox и FS1. Включено е и неограничено DVR хранилище. Гледайте всеки мач във всяка мрежа с Hulu + TV на живо, плюс гледайте на живо предсезонни игри на NFL, ексклузивни игри на живо от редовния сезон, популярни студийни предавания (включително NFL Total Access и номинираното за Emmy шоу Good Morning Football) и много други.

Hulu + Live TV идва в комплект с ESPN+ и Disney+. Обикновено струва $70 на месец, но Hulu предлага специална оферта за футболния сезон: Вече можете да получите Hulu + телевизия на живо само за $50 на месец за първите три месеца. Докоснете бутона по-долу, за да се включите в сделката.

$50 на месец в Hulu

Гледайте местен NCAA футбол на живо с цифрова HDTV антена

Ако режете кабела към вашия кабелна компания, не сте сами; всъщност имате късмет. Все още можете да гледате колежански футбол и NFL по телевизията с достъпна стайна антена, която включва местни ефирни HDYC канали като CBS, NBC, ABC, Fox, PBS и други. Ето го и най-важното: няма месечна такса.

Всеки, който живее в частично блокирана зона (тези близо до планини или апартаменти на първия етаж), антената за цифрова телевизия може да не улови добър сигнал -- или изобщо никакъв сигнал. Но за много домове антената за цифрова телевизия осигурява сериозно евтин начин да гледате колежански футбол, без да плащате на кабелна компания. Вътрешните телевизионни антени също могат да осигурят така необходимата резервна телевизия, ако буря прекъсне кабела ви (или вашата кабелна компания влезе в спор с мрежа).

Тази усилена HDTV антена твърди, че има 50 -миля обхват и предлага 36 канала. Той е оценен с 4,0 звезди от рецензенти на Amazon.

Каза един клиент на Amazon, „Когато цената на тази антена падна до $50, тя беше на конкурентна цена спрямо това, което ще намерите на рафтовете в местния Radio Shack. Ако обмисляте този продукт, Вероятно вече се съмнявате в сметката си за кабелна телевизия и се оглеждате за евтин начин да получите Big 3 плюс Fox и PBS. Тази антена ни предостави това веднага след изваждането от кутията.“

$$58 в Amazon

Още отбори, които да следвате през сезон 2023 за колежански футбол

Важни дати за сезон 2023 за колежански футбол:

13-те Сезонът по колежански футбол през 2023 г. продължава от 27 август до 9 декември. Два полуфинални мача, Rose Bowl Game и Allstate Sugar Bowl, са насрочени за Нова година (понеделник, 1 януари 2024 г.). The College Football Playoff National Шампионатът е насрочен за понеделник, 8 януари 2024 г. на стадион NRG в Хюстън, Тексас.

Джорджия Булдогс искат да го върнат. Джорджия Булдогс стана едва петата програма, която печели последователни национални шампионати, когато победиха Алабама Кримсън Тайд с 33-18 през 2022 г. От 1936 г. нито един колежански отбор не е печелил три поредни победи. Булдогс се надяват да променят всичко това. Старши треньорът Кърби Смарт се фокусира върху лидерските умения на играчите си, заявявайки, че най-големият противник на отбора е „самодоволството“. В седмицата 5 Bulldogs са непобедени. Три-торф? Всичко е възможно с този отбор.

Може ли Deion Sanders да направи Colorado Buffaloes страхотен? Coach Prime направи заглавия по време на извънсезона. Само десет играчи със стипендии от списъка на Бъфалъс за сезон 2022 остават в отбора, след като Сандърс се възползва от правилата на портала за трансфери, за да обнови списъка на отбора. Prime е в първия си сезон като треньор на Buffaloes и ще се надява да направи същата магия в програмата на Buffaloes, както направи през успешните си три години в Jackson State. С рекорд 3-1 в седмица 5, биволите бяха критикувани за твърде много перчене. Ако някой си спомня кариерите на Сандърс в НФЛ и МЛБ, той знае, че никога не можеш да имаш твърде много перчене. Това е отборът, който трябва да гледате този сезон.

Как ще се разтърсят всички колежански футболни разтърсвания?

През юли 2022 г. UCLA и USC най-накрая се споразумяха за нещо. Вражеските съперници ще напуснат Pac-12 в полза на Big Ten през 2024 г. Това лято Колорадо обяви, че ще се върне към Big 12. Оттогава Аризона, Аризона Щат и Юта обявиха напускане на Pac-12 до Big-12 в края на сезон 2023. Вашингтон и щата Орегон също се отказват от Pac-12 за Големите 10 по същото време.

Разместването в училище няма да повлияе много на сезон 2023, но очаквайте журналистите да говорят за това безкрайно. Тъй като Pac-12 в момента е само четири отбора за сезон 2024, смъртта на Pac-12 със сигурност ще бъде една от най-големите истории за сезона.

Също така очакваме с нетърпение тези истории по време на сезон 2023 на NCAA колежански футбол

Алабама Кримсън Тайд влезе в сезон 2023 под номер 4. Сабан и компанията няма да се чувстват комфортно с понижението и със сигурност ще бъдат голяма заплаха на булдогите, които отбелязаха този три-пеат. Щатът Охайо има може би една от най-добрите стаи за приемници в колежанския футбол, водена от ослепителния Марвин Харисън-младши. Бъкейс се изправят пред тежка конкуренция срещу Индиана през седмица 1, но ако отборът някога е бил готов да стигне докрай, това е, година. И не забравяйте този реванш между Флорида и Юта.

Свързано съдържание в CBS Essentials

Най-добри телевизионни и интернет пакети: Спестете пари и получете услугите, които искате.Най-добри цифрови телевизионни антени: Как да гледате NFL игри без кабелни или стрийминг услуги
Сделка за Sling TV: Гледайте NFL и още телевизия на живо на половин цена
Маратонки Nike Zoom NFL Pegasus 40: Как да купите обувки за Cowboys, Chiefs, Steelers, Jets и други [CBS Sports ]Как да организирате парти за гледане на NFL [CBS Sports]Как да гледате Лионел Меси да играе за Inter Miami CFНай-добрите телевизори за гледане на спорт през 2023 г.
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР