Как чрез компютърните програми Еxcel и Project Professional не само

...
Как чрез компютърните програми Еxcel и Project Professional не само
Коментари Харесай

Безплатни курсове за работа с електронни таблици

Как посредством компютърните стратегии Еxcel и Project Professional освен да улесним и подобрим бизнеса си, само че и да го предвиждаме и променяме развиването му в бъдеще. Тези цифрови умения ще придобият искащите да се включат в безплатните курсове, проведени от съдружие „ Клъстер Тракия икономическа зона “. Обучението за цифрово ръководство и усъвършенстване на работните процеси се реализира в границите на план AgroDigiRise/101083473 на Европейския дигитален иновационен хъб в земеделието AgroHub.BG.

Първата дата за курса е 29.03.2024, от 10:00 – 16:00 часа, присъствено, в Център за професионално образование Тракия, гр. Пловдив, бул. „ Александър Стамболийски “ №2 (сградата на Професионалната гимназия по машиностроене). Как да работите с най-новите компютърните стратегии, които могат да улеснят и подобрят ръководството на бизнеса ви ще изясни доцент доктор Мария Душкова, зам. декан на Технически факултет,  Университет по хранителни технологии – Пловдив, учител в катедра „ Процеси и апарати “.

По време на курса учащите се ще се срещнат и придобият познания и умения за потреблението на разнообразни условни, логичен и статистически функционалности, както и умения за основаване и работа с обобщаващи таблици и диаграми. Обучението е уместно за агрономи, аграрни производители, студенти, консултанти на аграрни производители, представители на дребни и междинни предприятия.

Записването за безплатния курс е най-късно до 25 март на Дигитално ръководство и усъвършенстване на работните процеси | АгроХъб.БГ (agrohub.bg) .

Вижте другите безвъзмездни услуги /обучения, съвещания и демо дни/, както и събитията на AgroDigiRise на https://edih.agrohub.bg/calendar/ – Възползвайте се от тях, с цел да повишите знанията и уменията си, да сте конкурентноспособни и да улесните работата си!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР