Кажете ми едно нещо, което да взема от тях? Корупционните

...
Кажете ми едно нещо, което да взема от тях? Корупционните
Коментари Харесай

Бербо: Няма и едно нещо, което да искам да взема от Боби и сие

" Кажете ми едно нещо, което да взема от тях? Корупционните кавги, фотосите с уредниците на черно тото, нагласените конгреси, неприятната известност - кое от тези неща ще са ми потребни? ", попита риторично някогашният нападател на националния тим в студиото на Българска национална телевизия.

Бербатов още веднъж прикани актуалното управление да отстъпи, да се организира нов почтен конгрес и там да се реши кой да управлява. Той повтори тезата си, че българският футбол има потребност от една интелигентна десетгодишна тактика и даде за образец скорошният ни противник в евроквалификациите Унгария.

" Аз не мога да оправя футбола за 1 ден. Трябва продължителна работа, само че да се стартира. В Унгария започнаха през 2010-а и към този момент виждате какъв брой надалеч са пред нас. Един началник на БФС би трябвало да води самодейна политика, непрекъснато да е в контакт с страната, тъй като футболът е спорт №1, каквото и да си приказваме ", добави благоевградчанинът.

" Няма вид да се откажа от битката, тъй като не съм самичък в нея, а сме екип от единомишленици. Получихме и солидна поддръжка от клубовете, само че конгресът беше изопачен. Не пускаха публицисти, криеха броенето на гласовете. За това приканвам за един почтен конгрес ", сподели още Бербатов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР