Кадрите за обложката и всички визии са заснети с флагмана

...
Кадрите за обложката и всички визии са заснети с флагмана
Коментари Харесай

Huawei с изключителна фотосесия за новия самостоятелен албум „Нова страница“ на Михаела Филева

Кадрите за обложката и всички визии са снимани с флагмана Huawei P20 Pro от фотографа Вера Гоцева - Lomovera

Лидерът в мобилната снимка Huawei затвърди за поредна година наличието си на българската начин на живот сцена с партньорството за новия албум на Михаела Филева - „ Нова страница ". За първи път у нас фотосесия на музикален албум е снимана и направена напълно със смарт телефон от последно потомство в лицето на Huawei P20 Pro - върхово комбиниране в интелигентната мобилна снимка и топ настоящо предложение на пазара на смарт телефони. Обложката и всички останали визии от албума на певицата са уловени с революционната тройна Leica камера на Huawei P20 Pro с изкуствен интелект , под вещото управление и реализация на фотографa Вера Гоцева - Lomovera. В книжката на албума почитателите ще открият и хубав афиш на Михаела Филева, още веднъж сниман със смарт телефона.



С поддръжката си за новия албум на Михаела Филева, Huawei отваря и своята „ нова страница " в полето на мобилната снимка у нас, демонстрирайки образно, че всеки артикул, обект или сцена, могат да бъде снимани с съвършеното и безкомпромисно качество от смарт телефон като P20 Pro.



„ Партньорството ни с Михаела Филева е доста сполучливо и сме горди, че с нашите изключителни артикули за мобилна снимка можем да поддържаме развиването на подобен млад и надарен български реализатор. Нещо повече, смарт устройствата ни улавят изцяло нейната хубост, жанр, визия и държание, и сме щастливи от естественото развиване на персоналната и прочувствена „ връзка " сред актьор като Михаела и бранд като Huawei. Сега отваряме „ нова страница " с впечатляващата фотосесия за нейния албум и каним всички почитатели да се срещнат с него " - споделя Лонгруи Цио (Джефри), шеф отдел " Потребителски устройства " за Huawei България и Македония.

Новата P20 серия на Huawei съставлява композиция от дизайн и високи технологии, присъщи за настоящите фешън трендове. За професионалните фотографи P20 Pro предлага мощна 40-мегапикселова тройна Leica камера от ново потомство, с 5x хибридно приближение и стабилизация на изображението, и с удивително огромен физически размер на датчика и пикселите, надлежно 1/1.7 инча и 2 μm, което я прави ненадмината при сцените със едва осветяване, достигайки ISO 102400. Те ще оценят също и усъвършенствания RAW режим и усъвършенстваната обработка на шума в фрагментите. Но най-революционното, което оферират новите флагмани от серията P20 - Huawei P20 и P20 Pro, е че с помощта на в допълнение развитите функционалности с изкуствен интелект, към този момент всеки може да прави спиращи дъха фотоси и да даде воля на актьора у себе си.

Премиерата на албума ще бъде на 29 май от 19:00 часа в Sofia Live Club, когато музикалните почитатели ще чуят за първи път онлайн новите части, както и най-големите шлагери на певицата. Дискът към този момент се продава в онлайн магазина на www.montemusic.net, а на концерта хората ще могат да вземат „ Нова страница " на преференциална цена и ще се срещнат с изключителните визии, снимани с P20 Pro.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР