Кадри за хотели и ресторанти, и служители, владеещи чужди езици

...
Кадри за хотели и ресторанти, и служители, владеещи чужди езици
Коментари Харесай

Служители за колцентрове, заведения и хотели, са най-търсени в бюрата по труда във Варна

Кадри за хотели и заведения за хранене, и чиновници, владеещи непознати езици за отговаряне на запитвания на клиенти по телефона, са най-търсени през тази седмица във Варна. Това сочи справката с настоящите работни места, оповестени от бюрата по труда в града и региона, заяви " Фокус ".
В момента компания търси да наеме десетима сервитьори. Предлаганата за длъжността заплата е в размер на 800 лв.. Освен да подреждат, почистват и зареждат поверения им регион, да полират чаши и принадлежности, да отсервират навреме и да поддържа оборудванията и инвентара, с който се работи, бъдещите чиновници би трябвало да владеят британски, съветски или румънски език. Търсене има и за готвачи, админи в хотели, охранители и салонни шефове.
През тази седмица във Варна има оповестени и десетки свободни позиции за чиновници, отговарящи на запитвания по телефона. Кандидатите могат да са със приблизително или с висше обучение, само че наложително би трябвало да владеят немски език. Сериозно търсене с над 20 свободни места има и за шивачи. Сред по-масово търсените фрагменти са и такива за преподаватели в образователни заведения, както и за помощник-възпитатели. Сред обявите има и такива за учители в детска градина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР