Кадри: Търси се“, БТВЙоана Буковска е една от най-обичаните български

...
Кадри: Търси се“, БТВЙоана Буковска е една от най-обичаните български
Коментари Харесай

За 7 месеца изкарах 0 лева, така живях: Йоана Буковска

Кадри: „ Търси се “, БТВ

Йоана Буковска е една от най-обичаните български актриси. Тя направи серия от положителни функции в сериали и филми, а персоналния й живот също нееднократно е предизвиквал интереса на аудиторията.



В предаването „ Търси се “ по БТВ тя разкри за доста тежък интервал в живота си преди 2-3 години, когато е изпаднала в тежка меланхолия и в един миг даже е била в положение да гледа в една точка.

След две прекарвания на Ковид пък актрисата твърди, че заболяването е повлияла на периферната й нервна система и към днешна дата мъчно помни имена.

Тя рядко приказва за връзката си Чочо Попйорданов, който си отиде неуместно след рухване.



„ Покрай ковида аз изпаднах в цялостен колапс заради липса на заплата и никакви задължения. Това беше цялата 2020 година от март нататък. След това снимах за първи път филм през март, 2021. За 12 месеца през 2020 година имам седем нулеви, т.е. седем месеца, в които съм изкарала нула лв., само че за това пък съм си плащала осигуровките към страната “, сподели тя.



„ Това се отразява зле, доста зле. Това беше най-депресивния и гневния ми интервал от беззащитност, тъй като нямаш потребен ход в нашата страна, особено, и с моята специалност. Като изключим това с работата, неналичието на пари, блокажа, локдауна, това ме накара да се обърна доста повече към децата. Поради това, че останахме всички у дома. Аз станах тяхна учителка преди да се появи онлайн образованието. Така разбрах какви са проблемите ни с държавното учебно заведение, с цел да можем да се преместим в частното по-късно. Опитах се да попълня неналичията, провокирани в това образование, изключително при Любо “, показа 45-годишната Буковска.


Тя има две близначетата с имена Любо и Вера от брака си с Иван Давидов, с който са щастливо влюбени от повече от 10 години.
„ Тази меланхолия се прояви по-скоро заради несигурността, в която живеем през днешния ден. Първо беше пандемията, след това войната, в този момент и двете. Тази меланхолия и по-скоро неустановеност, която от време на време прераства в по-голяма неустановеност и паническа офанзива, мисля, че ни владее всичките към момента. Аз два пъти изкарах и Ковид, тази меланхолия се отключи тогава на умишлено равнище в доста по-голяма степен в сравнение с даже при загубата на майка ми. Депресия до незаинтересованост, гледане в точка. На мен ми се е случвало единствено тогава. Според мен този вирус по някакъв метод поразява в действителност нещо в мозъка. При мен порази и периферната нервна система. Аз от този момент да вземем за пример доста мъчно помня имена “, показа до болежка откровената Йоана.



„ Депресивното положение го превъзмогвам към момента. Не мисля, че съм в това положение към този момент. Най-зле беше в края на 2020 и началото на 2021 година, когато го изкарах за първи път вируса. Миналият февруари го изкарах за повторно и имах още веднъж такова потапяне и към момента, багра се, че излизам от него, макар че филмите, които снимах в това време, и други прекарвания, ме изкараха ненапълно от него “, показа до болежка откровената Йоана.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР