Кадри от шокиращия срутване на мост в Балтимор сравняват онлайн

...
Кадри от шокиращия срутване на мост в Балтимор сравняват онлайн
Коментари Харесай

Срутването на моста в Балтимор предизвиква сравнения с продуцирания от Обама филм за кибератака върху товарен кораб

Кадри от шокиращия сриване на мост в Балтимор съпоставят онлайн със неотдавнашен филм, продуциран от Барак и Мишел Обама за товар транспортен съд подложен на хакерска атака.

Белият дом съобщи, че случаят с товарния транспортен съд, който се вряза в моста Франсис Скот Кий в Балтимор, не е имал незаконни планове и не демонстрира признаци на тероризъм или хакерски атаки.

Но онлайн потребителите показаха прилики сред изображения на сриването и сцена от „ Leave The World Behind “, първият фиктивен филм, продуциран от Барак и Мишел Обама за Netflix. Има сцена във кино лентата, режисиран от Сам Есмаил и с присъединяване на Джулия Робъртс, Махершала Али, Кевин Бейкън и Итън Хоук, където петролен танкер, наименуван Белият лъв, се разрушава на плажа измежду навалица от ужасени туристи.

„ През 2023 година семейство Обама продуцираха филм, наименуван Leave the World Behind, където хакерска атака кара голям контейнеровоз да загуби мощ и да се разбие “, написа Мат Уолъс на своите 1,6 милиона последов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР