Кадри Нова ТВПровал след провал в червената кухня и непрекъснатите

...
Кадри Нова ТВПровал след провал в червената кухня и непрекъснатите
Коментари Харесай

Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

Провал след неуспех в алената кухня и непрекъснатите кавги на висок звук взеха жертва и това е Кирил, който се трансформира в следващия отстранен готвач. Участникът влезе с висока поръчка и впечатляваща биография, само че по този начин и не сподели какво може. Кирил бе измежду главните виновници за провалената вечерна резервация, като главната му задача бе да обикаля кухнята и си потегли моменти след първото завоювано „ Браво “ от началник Виктор Ангелов.

След неуспех на мастърклас с оранжеви куртки останаха новобранците Нинов и Михаела, които трябваше да се преборят с останалите оранжеви Георги и Сарамандов.


`); break case width
Единствен от дадената опция се възползва Георги и съумя да си върне куртката. По време на вечерната резервация тимът на Сините, воден от топ сладкаря Сарамандов, излезе мощно стимулиран и се бори до дъно, издавайки всичките си поръчки, въпреки да не беше всичко безпрепятствено.

За малко да изхвърчи след глетавите питки за бургер, само че този път алените бяха неговото избавление.

При алените всичко си беше както досега. Започнаха със свадите и то най-много провокирани от Михаела, която водеше кухнята. Тя натопи безусловно всички свои сътрудници пред началник Ангелов, единствено и единствено да излезе чиста. Обвини Нинов, че я саботира за да я изгони.



Аз дадох всичко от себе си за него, той не, оплака се на началник при неуспеха с пилето. Също и Симона, постоянно когато запитвам за соса има какво да каже. Излезе, че всички я саботират и това стана причина за следващия величествен скандал след изгонването им от кухнята.
Поведението й мощно подразни и феновете.
До в този момент подобен участник във формата не е имало – тая взе наградата!

Абсолютно, да си върви по добре.

Е то тази Михаела не се търпи…ужас!

Михаела бие всички. Македонската и кръв кипи! Време е да си върви!

Но оцеля и този път, тъй като грешките на Кирил бяха повече от нейните и той хвана пътя към къщи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР