кадри Нова телевизияМария, която спечели първото място в последното издание

...
кадри Нова телевизияМария, която спечели първото място в последното издание
Коментари Харесай

Умът ѝ не го побира: Мария се оплака от 3 страници текст

кадри Нова телевизия

Мария, която завоюва първото място в последното издание на “Като две капки вода ”, се оказа съвсем унищожена от имитацията на Дожа Кет. Проблемът не е бил в това, че се е появила на сцената “почти гола ”, както означи самата тя в изявление за “На кафе ” по Нова малкия екран.



Големият напън на поп фолк звездата бил да научи текста на рап парчето, който бил 3 страници. Мария призна, че за пръв път схванала, какъв брой друг е хип хопа в това отношение от песните, които тя пее.
`); break case width
Певицата не пропусна да се изфука, че изглеждала доста изкусителна в ролята си в “Капките ”. Тя благодари на всички, съвсем в стила на Оскарите, че са я подкрепили.



Мария в действителност получава поддръжка и в обществените мрежи, като множеството мнения за представянето ѝ в понеделник вечер се позитивни. Както постоянно има и мнения, че положителният ѝ резултат е нагласен и
тя е една от участничките, които е “бутана ” напред по сюжет.
Певицата обаче не може да се мери по благосклонности с Джулиана Гани, която очевидно ще е топ фаворитката на феновете в този сезон.



“Не видяхме хубавата Джулиана нощес, само че беше супер ”, разяснява Гала в предаването си за превъплъщението ѝ в Мерлин Менсън. Панелистите ѝ също се оказаха благосклонни към Гани, която сега е най-коментираната участничка в “Капките ”.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР